Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Εμπολό «πάγωσε» το «Γουέμπλεϊ, αλλά ο Σο με σουτάρα το ξαναζέστανε! (vids)
Αγγλία

Ο Εμπολό «πάγωσε» το «Γουέμπλεϊ, αλλά ο Σο με σουτάρα το ξαναζέστανε! (vids)

Ωραίο ματς μέχρι στιγμής στο «Γουέμπλεϊ», με την Ελβετία να ανοίγει το σκορ στο φιλικό με την Αγγλία, αλλά τα «τρία λιοντάρια» ισοφάρισαν.

26.03.2022 | 20:25

Στο Λονδίνο διεξάγεται το φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με την Ελβετία. Το κοινό στο «Γουέμπλεϊ» έχει απολαύσει ένα ωραίο πρώτο ημίχρονο με ένα γκολ εκατέρωθεν. Ο Εμπολό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Ελβετούς με εξαιρετική κεφαλιά στο 22ο λεπτό. Την ασίστ έδωσε ο Σακίρι ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι τα αγγλικά γήπεδα. Άγαλμα ο Πίκφορντ στο γκολ του επιθετικού της Γκλάντμπαχ. Ο τερματοφύλακας της Έβερτον δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα στην κεφαλιά του Εμπολό.




Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η απάντηση για τα «τρία λιοντάρια» ήρθε με φοβερό σουτ του Λουκ Σο. Ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από πάσα του Γκάλαχερ κεραυνοβόλησε την εστία του Ομλέν για το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου στη φιλική αναμέτρηση. Ο Σο σκόραρε μόλις το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας. Το πρώτο του ήταν στον τελικό του Euro 2020.




Αξίζει να αναφερθεί μια φανταστική απόκρουση του Πίκφορντ στο 25ο λεπτό. Το δυνατό σουτ του Βίντμερ εξουδετερώθηκε από τον Άγγλο γκολκίπερ χάρη στα απίστευτα αντανακλαστικά του!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version