Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μέσι άφησε ανοιχτό το κεφάλαιο Αργεντινή… να κλείσει σύντομα!
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μέσι άφησε ανοιχτό το κεφάλαιο Αργεντινή… να κλείσει σύντομα!

Την έριξε τη... βόμβα ο Λιονέλ Μέσι. Με δηλώσεις του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να τερματίσει τη θητεία του στην Αργεντινή μετά το Mundial του Κατάρ.

26.03.2022 | 14:25

Από μικρό παιδί υπηρετεί την εθνική του ομάδα. Πρωταγωνιστής και καθοδηγητής της Αργεντινής στις πορείες σε Copa America και Mundial. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να πατήσει με το εθνόσημο όλες τις κορυφές που οραματιζόταν. Παρόλα αυτά έδειξε σε κάθε διοργάνωση ή προκριματική φάση να τα δίνει όλα για τον στόχο. Ο Λιονέλ Μέσι στα 34 του πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά το τέλος από την εθνική ομάδα.

Η χθεσινή βραδιά κόντρα στη Βενεζουέλα στο Μπομπονέρα ίσως να είναι και η τελευταία που βρίσκει τον Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής. Έτσι φάνηκε από τον τρόπο που αποχαιρέτησε το κοινό, έτσι και από τις δηλώσεις του λίγο αργότερα, Ο «Λίο» σκέφτεται πως μετά το Mundial θα πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του όσον αφορά την «αλμπισελέστε».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Όλα ανοιχτά από τον Λιονέλ Μέσι

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Ο κόσμος στην Αργεντινή μου δείχνει την αγάπη του και είμαι ευγνώμων, όλα κυλούν πιο ήρεμα και ήσυχα εντός κι εκτός γηπέδου όταν είμαι με την εθνική ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ και αρκετό καιρό, αυτή η εθνική ομάδα έχει ένα υπέροχο σύνολο. Νομίζω αυτό που συνέβη ήταν ο αποχαιρετισμός προς την πατρίδα μας πριν από τη συμμετοχή μας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξανασκεφτώ αρκετά πράγματα…» είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός κόντρα στη Βενεζουέλα θύμισε πτυχές του καλού του εαυτού. Δεν ήταν μονάχα το γκολ που πέτυχε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο έδειξε να ευχαριστιέται το παιχνίδι. Ντρίμπλες, δημιουργία, εκτέλεση, τα είχε όλα η εμφάνισή του. Ίσως αυτός να ήταν και ο ιδανικός τρόπος να αποχαιρετήσει το κοινό της χώρας, αυτό που τόσο τον αγαπάει και τον σέβεται. Ο Μέσι ανταπέδωσε όλα αυτά τα χρόνια αυτή την αγάπη. Αυτό που θέλει όμως πραγματικά είναι το φινάλε να είναι ονειρικό. Με την κατάκτηση του Mundial.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version