Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τοιχογραφία στο Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ! (pic)
Λίβερπουλ

Τοιχογραφία στο Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ! (pic)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε έμπνευση για καλλιτέχνες του δρόμου στο Λίβερπουλ και μια τοιχογραφία του κοντά στο «Άνφιλντ» κοντεύει να ολοκληρωθεί.

28.03.2022 | 20:22

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα απαθανατιστεί σύντομα με μια νέα τοιχογραφία στην οδό Anfield Road. Με ένα εκπληκτικό έργο τέχνης κοντά στο σπίτι της Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι, αναμφίβολα, ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.

Με 153 γκολ σε 239 αγώνες και συνεχόμενα, ο Σαλάχ είναι ήδη ένατος στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου. Και θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Μάικλ Όουεν (158) στην όγδοη θέση πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Αν και συνεχίζονται οι εικασίες σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο, με τις συζητήσεις για συμβόλαιο να φτάνουν σε αδιέξοδο, ο Σαλάχ σίγουρα αξίζει τη δική του τοιχογραφία έξω από το «Άνφιλντ».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο καλλιτέχνης τοιχογραφίας Τζον Κούλσοου είναι απασχολημένος με τη δουλειά πάνω σε ένα νέο κομμάτι αφιερωμένο στον Σαλάχ απέναντι από το King Harry στο Anfield Road.

Όταν τελειώσει το έργο, θα είναι κοντά στις τοιχογραφίες των Αλεξάντερ-Άρνολντ και Χέντερσον. Δίνοντας στους υποστηρικτές ένα άλλο ορόσημο για επίσκεψη όταν κατευθυνθούν στο γήπεδο της Λίβερπουλ. Η δουλειά του Κούλσοου έχει γίνει συνώνυμη με την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Άλλα έργα του περιλαμβάνουν αφιερώματα στους Γιούργκεν Κλοπ, Τζον Λένον και Τάισον Φιούρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version