ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Για πάντα «ροσονέρο» ο Ροναλντίνιο, χρίζει πρωταθλήτρια τη Μίλαν!

Ο Ροναλντίνιο δεν έκρυψε την αγάπη που έχει για τη Μίλαν, υποστηρίζοντας πως οι «ροσονέρι» έχουν την τεράστια ευκαιρία τους για τη φετινή Serie A.

Για πάντα «ροσονέρο» ο Ροναλντίνιο, χρίζει πρωταθλήτρια τη Μίλαν!

Πρόκειται για τους ανθρώπους που έχουν κοσμήσει το ποδόσφαιρο. Που μας έχουν κάνει να λατρέψουμε την μπάλα. Ο Ροναλντίνιο έχει αφήσει τεράστια παρακαταθήκη στο άθλημα και τον ευχαριστούμε. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην Ιταλία, κυρίως ελέω Μίλαν. Πιστεύει ότι αυτή είναι η χρονιά που η άλλοτε ομάδα του θα σπάσει την ξηρασία της στο Σκουντέτο.

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα της Serie A μετά από 30 αγώνες με 66 βαθμούς. Τρεις μπροστά από τη δεύτερη Νάπολι και έξι μπροστά από την τρίτη Ίντερ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Έχουν την ευκαιρία να σηκώσουν το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές.

Μιλώντας στη La Gazzetta dello Sport, ο Ροναλντίνιο συζήτησε αρχικά εάν αυτή ήταν η σεζόν που η Μίλαν θα μπορούσε να σπάσει τη μακρά αναμονή της για έναν τίτλο πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως έχει να κατακτήσει τη Serie A από το 2011. «Νομίζω ότι ναι, ίσως περιμένουμε μέχρι να επιβεβαιωθεί μαθηματικά για να το πούμε. Το σίγουρο είναι ότι είμαι ακόμα μεγάλος οπαδός της Μίλαν και πάντα παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα με προσοχή. Αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη χρονιά για τη Μίλαν».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ροναλντίνιο

Μίλησε για Ζλάταν και Ιταλία ο Ροναλντίνιο

Σχολίασε επίσης το πώς η ομάδα της Μίλαν έπαιξε και αν θα μπορούσαν να γίνουν συγκρίσεις με αυτήν την ομάδα. «Είναι αλήθεια, το Μιλάνο όπου έπαιξα είχε πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι σε αυτόν. Αυτό που επικρατεί όμως σήμερα είναι το ομαδικό concept, το οποίο ενισχύεται από μια σπουδαία τακτική οργάνωση. Γι’ αυτό, όπως κάναμε τότε, κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Ο πρώην διεθνής της Βραζιλίας εξέφρασε τις σκέψεις του για τον βετεράνο επιθετικό Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Ο Ζλάταν είναι ένας μεγάλος φίλος μου, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι 40 ετών τα πάει καλά και τα πάει καλά στη Μίλαν. Η κατάκτηση ενός ακόμη Σκουντέτο στην ηλικία του θα ήταν σπουδαίο για αυτόν και για τον σύλλογο».

Ο Ροναλντίνιο αναφέρθηκε και στην αποτυχία της Ιταλίας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Χωρίς την Ιταλία το Παγκόσμιο Κύπελλο χάνει πολλά. Για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο όπως εγώ, και για το θέαμα, είναι πραγματικά κρίμα που οι Ατζούρι δεν θα είναι εκεί. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Ιταλία».

Θαυμασμός στον Μέσι…

Τέλος, ο Ροναλντίνιο αποκάλυψε ποιον παίκτη είναι μεγάλος θαυμαστής του. «Υπάρχουν πολλοί, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα έλεγα τον Μέσι. Όταν είναι στο γήπεδο να είσαι σίγουρος ότι κάτι καλό συμβαίνει πάντα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ