ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ ο… μύθος – Νέο ρεκόρ στον πάγκο της Λίβερπουλ! (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έπιασε ένα διπλό ορόσημο στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουότφορντ (2-0), φτάνοντας τα 250 παιχνίδια, αλλά και τις 160 νίκες στην Premier League.

Κλοπ ο… μύθος – Νέο ρεκόρ στον πάγκο της Λίβερπουλ! (pic)

Δεν πρόκειται περί υπερβολής αν κάποιος χαρακτηρίσει τον Γιούργκεν Κλοπ ως τον σύγχρονο αναμορφωτή της Λίβερπουλ. Άλλωστε, από την ημέρα που ανέλαβε ο Γερμανός, οι «κόκκινοι» έχουν… εκτοξευθεί αγωνιστικά. Σε αυτή την πενταετία η αγγλική ομάδα έχει επιστρέψει στην κορυφή, κατακτώντας την Premier League έπειτα από 30 χρόνια, αλλά και το Champions League. Συνολικά έχει κάνει… άλματα προόδου σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έφτασε στους τίτλους αυτούς παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο που κατάφερε να κερδίσει και το ουδέτερο κοινό. Αν εξαιρέσει κανείς την περσινή σεζόν, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι του τίτλου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως ακριβώς και συμβαίνει και τη φετινή σεζόν. Βλέπετε, η Λίβερπουλ μετά και την νίκη της κόντρα στην Γουότφορντ (2-0) ανέβηκε στην κορυφή της Premier League, στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Κι όλα αυτά ενώ είχε βρεθεί μέχρι και με διψήφια διαφορά πίσω από τους «πολίτες» πριν λίγο καιρό. Αυτή ήταν και η 10η σερί νίκη των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα, αλλά και μια που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Γερμανό τεχνικό. Κι αυτό γιατί ήταν η υπ’ αριθμόν 160 στο 250ό παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ στην Premier League.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Απόλυτος ρέκορντμαν ο Κλοπ σε μια Λίβερπουλ που κυνηγάει κάθε τίτλο

Φυσικά, ο αριθμός νικών του Κλοπ είναι από μόνος του το απόλυτο ρεκόρ για έναν προπονητή της Λίβερπουλ. Άλλωστε, ο Γερμανός τεχνικός το είχε κάνει δικό του εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας ξεπεράσει τις 150 νίκες που είχε πετύχει ο θρυλικός Κένι Νταλγκλίς στα πρώτα 250 παιχνίδια πρωταθλήματος στον πάγκο των «κόκκινων». Αν μη τι άλλο καταλαβαίνει εύκολα κανείς το τι έχει πετύχει στον πάγκο αυτού του συλλόγου ο 54χρονος προπονητής.

Πλέον, ο Κλοπ και η ομάδα του θέλουν να κυνηγήσουν κάτι που καμία άλλη αγγλική ομάδα δεν έχει πετύχει. Να κατακτήσουν και τους τέσσερις τίτλους που διεκδικούν τη φετινή σεζόν. Ήδη έχουν στα χέρια τους το Carabao Cup, στο οποίο επικράτησαν της Τσέλσι στον τελικό. Στην Premier League αναμένεται να δώσουν τη «μάχη» τους με την Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία αγωνίζονται μάλιστα στο «Έτιχαντ» την ερχόμενη Κυριακή (10/4). Κόντρα στους «πολίτες» θα παλέψουν και για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ βρίσκονται και στα προημιτελικά του Champions League, όπου αντιμετωπίζουν την Μπενφίκα. Αν μη τι άλλο η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει κάθε τίτλο και μένει να φανεί αν θα κάνει δικό της ακόμα ένα ρεκόρ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ