ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Χ-ασούρα η Μίλαν – Χαρά για τους υπόλοιπους διεκδικητές (vid)

Η Μίλαν στραβοπάτησε εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπολόνια καθώς έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα να ανάψει η μάχη της κορυφής.

Χ-ασούρα η Μίλαν – Χαρά για τους υπόλοιπους διεκδικητές (vid)

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, η Μίλαν υποδέχθηκε τη Μπολόνια στο «Σαν Σίρο». Το άγχος και η περίσταση φαίνεται ότι κατέβαλε τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι, οι οποίοι έβγαλαν νευρικότητα, με συνέπεια να κολλήσουν στο 0-0.

Αυτή η λευκή ισοπαλία έβαλε ξανά φωτιά στη μάχη της κορυφής. Η Μίλαν μπορεί να έμεινε μόνη πρώτη αλλά από πίσω της βρίσκεται η Νάπολι στο -1. Την ίδια ώρα, η Ίντερ βρίσκεται στο -4 αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Μίλαν κατάλαβε από νωρίς ότι η αποστολή της μόνο εύκολη δεν ήταν κόντρα σε μία ομάδα που ήξερε να αμυνθεί. Οι «ροσονέρι» είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά η Μπολόνια απείλησε πρώτη. Χρειάστηκε η επέμβαση του Μενιάν στο σουτ του Σβάνμπεργκ για να μη γίνει το 1-0.

Η απάντηση ήταν άμεση για τους γηπεδούχους με τον Λεάο να παίρνει το ριμπάουντ στη μικρή περιοχή αλλά να καταφέρνει να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Παρά την κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους, η Μπολόνια έβγαινε στην κόντρα και απείλησε ξανά. Χρειάστηκε πάλι η επέμβαση του Μενιάν στο σουτ του Aebischer για να μείνει το 0-0.

Η νευρικότητα στις κινήσεις των γηπεδούχων ήταν εμφανής λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Έτσι, πολλές προσπάθειες της έμεναν ημιτελείς ή σταματούσαν από την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την εντυπωσιακή επέμβαση του Σκορούπσκι στην κεφαλιά του Ζιρού στις καθυστερήσεις.

Η Μίλαν δεν έσπασε ποτέ το γόρδιο δεσμό

Η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο και απείλησε κατευθείαν με τον Λεάο. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει μία άναρχη μορφή πια με τη Μπολόνια να βγαίνει από το καβούκι της.

Στο 60΄και στο 67΄, η ομάδα του Πιόλι βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά τόσο το τελείωμα του Καλάμπρια όσο και αυτό του Ρέμπιτς πέρασαν άουτ.

Στο 70ο λεπτό, ο Πιόλι επιστράτευσε τον Ιμπραΐμοβιτς, με τον Ζιρού να αποχωρεί στη θέση του. Όσο ο χρόνος κυλούσε και η κούραση αυξανόταν, μεγάλωνε και το άγχος των γηπεδούχων, κάτι που αποτυπωνόταν και στις επιλογές τους.  Επίσης, οι διακοπές λόγω των τραυματισμών και των αλλαγών δε βοηθούσαν.

Φτάνοντας στο τελευταίο 10λεπτο, η Μίλαν άρχισε με γεμίσματα να ψάχνει τα ψηλά κορμιά της στην αντίπαλη περιοχή. Από μία τέτοια σέντρα, ο Ζλάταν έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια ακριβώς κατάληψη είχε η κεφαλιά του Ρέμπιτς λίγα λεπτά αργότερα. Κάπως έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 0-0.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ