Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψήνεται» άσχημα για Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι!
Μπαρτσελόνα

«Ψήνεται» άσχημα για Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι!

Ολοένα και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο για να δούμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα άμεσα!

05.04.2022 | 15:16

Είναι μία μηχανή των γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά δεν αποκλείεται να τον χάσουν άμεσα οι Γερμανοί από τις τάξεις τους. Δηλαδή το προσεχές καλοκαίρι και ας έχει εκείνος συμβόλαιο μαζί τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ από τον διεθνή χώρο. Ειδικά την Ισπανία! Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και το ρεπορτάζ του Ματέο Μορέτο, ο οποίος εργάζεται στο «CalcioMercato».

Μάλιστα, φέρεται πως έχουν συναντηθεί μερικές φορές στα κρυφά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα με τον μάνατζερ του Πολωνού φορ, προκειμένου να συζητήσουν τις πιθανότητες για μία από κοινού συνεργασία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι σχέσεις της Μπάγερν Μονάχου και του «Λέβα» στην ουσία… πάγωσαν πριν από έναν χρόνο περίπου. Όταν οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου επιβεβαίωσαν ότι στη μεταγραφική τους λίστα για το μέλλον βρίσκεται το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Κάτι που νευρίασε πάρα πολύ τον Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με όλα τα σχετικά ρεπορτάζ εκείνης της εποχής!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τσάβι και Λεβαντόφσκι θέλουν μία Μπαρτσελόνα που θα σκορπάει τρόμο και γκολ!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όσο καλά και αν τα πήγε όλα αυτά τα χρόνια με την Μπάγερν Μονάχου, όσα γκολ και αν σημείωσε, όσο τίτλους και αν σήκωσε δεν κατάφερε να κάνει ποτέ δική του την «Χρυσή Μπάλα». Ναι, έφτασε κοντά. Πολύ κοντά.

Αλλά στο τέλος πάντα κάτι γινόταν και το εν λόγω βραβείο δεν κατέληγε στα χέρια του. Δεν αποκλείεται ένας από τους λόγους που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα να είναι αυτός.

Ωστόσο, αν και εφόσον γίνει ένα τέτοιο deal πραγματικότητα τότε είναι εύκολο για τον καθένα να καταλάβει -ειδικά έτσι όπως τα πάει εσχάτως η ομάδα της Βαρκελώνης- ότι τα γκολ θα έρχονται το ένα μετά το άλλο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version