Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από εχθροί στα clasico… φιλαράκια στο Παρίσι Μέσι – Ράμος (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Από εχθροί στα clasico… φιλαράκια στο Παρίσι Μέσι – Ράμος (pic)

Από τις ομηρικές μάχες στα clasico στις... αγκαλίτσες. Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι δείχνουν στο γαλλικό κοινό πως έχουν ωριμάσει σε όλα τα επίπεδα, χτίζοντας τη μεταξύ τους σχέση.

13.04.2022 | 18:52

Ποιος θα το πίστευε! Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι τέθηκαν ουκ ολίγες φορές αντιμέτωποι σε μονομαχίες Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές διασταύρωσαν πολλάκις τα ξίφη τους χαρίζοντας στο ποδοσφαιρικό κοινό ομηρικές μάχες. Ο Ισπανός στόπερ όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στη «Βασίλισσα» προσπάθησε και εν τέλει κατάφερε να παρουσιάσει ένα προφίλ σκληρού στόπερ. Από την άλλη ο Μέσι σε κάθε του σεζόν με τους «μπλαουγκράνα» προσπαθούσε να τρυπάει το ταβάνι του. Να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Ειδικά στα clasico στα παιχνίδια όπου μιλούσαν οι προσωπικότητες, αμφότεροι ζούσαν έντονα την κάθε στιγμή. Πολλές ήταν οι φορές που ξέφευγαν, μιας και τα μαρκαρίσματα του Ισπανού ήταν ικανά να προκαλέσουν νεύρα και διακοπές. Σήμερα, η μοίρα έφερε τους Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι μαζί στην ίδια ομάδα. Στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Και οι δύο ήρθαν στο Παρίσι προκειμένου να ζήσουν μια νέα πρόκληση. Και οι δύο μετά από αρκετούς μήνες πρακτικά δεν έχουν καταφέρει ούτε στο ελάχιστο να δείξουν στο γαλλικό κοινό τι μπορούν να καταφέρουν. Κέρδισαν όμως κάτι, το οποίο ελάχιστοι περίμεναν. Να αναπτύξουν τη μεταξύ τους φιλία. Ο Ράμος έχει αφήσει πίσω του τις εποχές που ζούσε για τη στιγμή να σταματήσει τον Μέσι με οποιονδήποτε τρόπο. Από την άλλη ο Αργεντινός έχει ξεχάσει όσα σκληρά μαρκαρίσματα έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον πολύπειρο στόπερ.

Η αγκαλιά των δύο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Παρί στο Κλερμόν τα λέει όλα. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-1 με τους δύο προαναφερόμενους να παίζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει πως τα σύννεφα στις σχέσεις του έχουν καθαρίσει πλήρως. Ακόμη καλύτερα, έχουν βάλει τις βάσεις για μια νέα σχέση. μια φιλία σίγουρα θα τους συντροφεύει μέχρι να αποχωρίσουν από τη γαλλική πρωτεύουσα. Μετά δεν γνωρίζει κανείς…

Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως Ράμος και Μέσι είναι πλέον φίλοι

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version