Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μόντριτς χάρηκε με τη ψυχή του τα… χάλια της Μπαρτσελόνα (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς χάρηκε με τη ψυχή του τα… χάλια της Μπαρτσελόνα (pic)

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης χαλαρός στον καναπέ του σπιτιού του είδε την αιώνια αντίπαλό του να χάνει από την ομάδα του συμπατριώτη του, Κρίστιαν Γιάκιτς.

15.04.2022 | 21:37

Τεράστια επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «Αετοί» με εκπληκτική εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2 της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Το αποτέλεσμα αυτό χάρισε στη γερμανική ομάδα μεγαλειώδη πρόκριση στους «4» του Europa League. Οι φιλοξενούμενοι με όπλο τους 30.000+ οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο κατάφεραν να μπλοκάρουν τα ατού των «μπλαουγκράνα». Πέτυχαν τρία γκολ, έβαλαν στα… σχοινιά την ομάδα του Τσάβι και στο τέλος πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.

Η νίκη των Γερμανών πανηγυρίστηκε και από τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης σχολίασε τη φωτογραφία που ανέβασε ο συμπατριώτης του και άσσος της Άιντραχτ, Κρίστιαν Γιάκιτς. «Μπράβο έκανες αυτό που μου υποσχέθηκες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστέρας της «Βασίλισσας». Για να πάρει την απάντηση από τον παίκτη της γερμανικής ομάδας. «Με το φινάλε του αγώνα θυμήθηκα ακριβώς αυτό. Σε ευχαριστώ για όλα αρχηγέ».

Δείτε τη στιχομυθία κάτω από το ποστάρισμα του Γιάκιτς στο Instagram

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version