Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντσελότι: «Μα τι ρωτάτε; O Μόντριτς θα μείνει εδώ για πάντα»
Ρεάλ Μαδρίτης

Αντσελότι: «Μα τι ρωτάτε; O Μόντριτς θα μείνει εδώ για πάντα»

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως ο Λούκα Μόντριτς θα... υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα μείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

16.04.2022 | 15:52

Ο Λούκα Μόντριτς έχει… τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και την φετινή σεζόν. Πλέον όλοι στη Ρεάλ έχουν πέσει πάνω στον Κροάτη μέσο, προκειμένου να τον κρατήσουν για πάντα στο Μπερναμπέου.

Το γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Πάντως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως οι Μαδριλένοι θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο και θα έχει ισχύ για μια ακόμα χρονιά.

Παρόλα αυτά δεν έχει ακόμα στα χέρια του καμία πρόταση και αυτό έχει φέρει ανησυχίας στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πάντως ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο Μόντριτς θα κλείσει στη Ρεάλ την καριέρα του, όπως του έχει τονίσει και η διοίκηση της ομάδας.

«Ο Λούκα Μόντριτς θα τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν ξέρω πότε θα ανανεώσει, αλλά θα γίνει! Αυτή είναι η ιδέα του συλλόγου και αυτό θέλει να κάνει και ο Λούκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version