Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ασυναγώνιστος Κριστιάνο – Αποδίδει τα ίδια στην Premier 13 χρόνια μετά
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ασυναγώνιστος Κριστιάνο – Αποδίδει τα ίδια στην Premier 13 χρόνια μετά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «παγώνει» τον χρόνο. Ο Πορτογάλος πλησιάζει επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές που είχε στην Premier League 13 χρόνια νωρίτερα.

17.04.2022 | 11:26

Ποιος να συγκριθεί μαζί του! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί περισσότερο από κάθε άλλον στον πλανήτη με το γκολ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει στο αίμα του τον πανηγυρισμό. Ειδικά όταν αμφισβητείται έχει τον τρόπο να απαντήσει πιο εμφατικά από κάθε φορά. Το απόγευμα του Σαββάτου η Νόριτς στάθηκε άτυχη. Βρέθηκε στο διάβα του 37χρονου και… μαρτύρησε.

Τρία γκολ από τον Κριστιάνο, με το τελευταίο να είναι και το καθοριστικό για την αναμέτρηση. Όσοι το τελευταίο διάστημα κριτίκαραν αρνητικά τον Πορτογάλο, χθες εισέπραξαν μια αποστομωτική απάντηση. Τρία γκολ και ο CR7 χάρισε σημαντική νίκη στην ομάδα του. Ένα τρίποντο ζωτικής σημασίας που διατηρεί τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο παιχνίδι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Τα τρομακτικά νούμερα του Κριστιάνο – Περνάει δεύτερη νιότη στο Ολντ Τράφορντ

Το μαγικό στα στατιστικά του Πορτογάλου σούπερσταρ είναι πως όσο και να μεγαλώνει αυτά δεν αλλάζουν. Οι αριθμοί του ανά σεζόν είναι ίδιοι και πολλές φορές καλύτεροι από αυτούς του εξίσου ένδοξου παρελθόντος. Για παράδειγμα, την τελευταία σεζόν πριν αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, σεζόν 2008/09 ο πολύπειρος φορ ολοκλήρωσε με 18 γκολ στην Premier League. Τώρα, 13 χρόνια μετά μετράει αισίως 15 και έχει ακόμη άλλα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Αριθμοί που τρομάζουν αν υπολογίσει κανείς την ηλικία του παίκτη και τη δυσκολία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αυτά τα νούμερα δεν πρόκειται ποτέ (!!!) να μπει στη διαδικασία να βάλει τέλος στην καριέρα του. Όσο βλέπει πως μπορεί να πρωταγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο θα συνεχίσει να το κάνει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν είχε εκείνον στο ρόστερ της τότε θα βρισκόταν στα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κριστιάνο δίνει απάντηση σε όλους όσους αμφισβήτησαν τη μεταγραφή του στους «Κόκκινους Διαβόλους. Όσους στάθηκαν στην ηλικία του και στον ηγετικό του χαρακτήρα. Κάτι που για κάποιους θα έκανε κακό στο σύνολο. Ο Κριστιάνο δεν είναι η πηγή του κακού.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version