ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Έξαλλος ο Μουρίνιο με τη διαιτησία – «Θέλουμε να έχουμε δικαίωμα να νικήσουμε»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο κόουτς της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νάπολι.

Έξαλλος ο Μουρίνιο με τη διαιτησία – «Θέλουμε να έχουμε δικαίωμα να νικήσουμε»

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A, η Νάπολι υποδέχτηκε τη Ρόμα στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι Ναπολιτάνοι κρατούσαν για 90 λεπτά τη νίκη στα χέρια τους αλλά ήρθε ο Ελ Σαράουι να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Έτσι, οι «τζιαλορόσι» έφτασαν τους 58 βαθμούς και κατοικούν στην 5η θέση. Παράλληλα, η Ρόμα παρέμεινε αήττητη στη Serie A από τις 9 Γενάρη. Επομένως, επέκτεινε το αήττητό της στα 12 παιχνίδια με εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε «περήφανος» για τους παίκτες του. Ωστόσο, διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία, θεωρώντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε.

«Υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν το Scudetto. Εμείς δεν είμαστε τέτοια, αλλά έχουμε ακόμα το δικαίωμα να παίξουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια. Σήμερα φαινόταν ότι δεν είχαμε αυτό το δικαίωμα να παίξουμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Διάβασα επίσης κάτι που γράφτηκε από κάποιον υπεύθυνο που είπε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί εάν οι διαιτητές κάνουν λάθη εναντίον των τριών που διεκδικούν το Scudetto. Λοιπόν, λέω ότι το πρωτάθλημα μπορεί επίσης να κριθεί εάν γίνουν λάθη υπέρ των ομάδων που αγωνίζονται για το Scudetto.

«Μας φαινόταν αδύνατο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σήμερα. Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά ο κύριος Ντι Πάολο, για να μην αναφέρω τον Ντι Μπέλο… μερικές φορές, ένιωθα ντροπή που ήμουν εκεί σε αυτή τη γραμμή».




Ο Μουρίνιο διαμαρτύρεται για τρεις φάσεις

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε αν υπήρξαν συγκεκριμένα περιστατικά που τον έκαναν να νιώθει έτσι. Ο ίδιος ονόμασε τρεις φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε η ομάδα του.

«Θες δύο, τρία ή περισσότερα; Θα σου δώσω τρία: Κόκκινη κάρτα στον Ζανόλι, στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είχε δεύτερη κίτρινη σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο.

«Δεύτερον, το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ζανιόλο, ΟΚ ο τερματοφύλακας παίρνει την μπάλα πρώτος, αλλά μετά από αυτό η μπάλα είναι ακόμα κοντά και ο Ζανιόλο γρκεμίζεται. Υπάρχουν πολλά άλλα, αλλά θα σταματήσω εδώ. Αρκετά, θα έπρεπε να υπάρχει λίγος σεβασμός. Δυστυχώς, δεν τα πήγαμε αρκετά καλά κατά τη διάρκεια της περιόδου διαμόρφωσης αυτής της ομάδας και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το Scudetto. Εξακολουθούμε, όμως, να θέλουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τη νίκη σε έναν αγώνα» κατέληξε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ