ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Προπονητής της Γιουνάιτεντ και με τη «βούλα» ο Τεν Χαγκ! (pic)

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι και τον Ιούνιο του 2025, θα βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαγκ, όπως έκαναν γνωστό οι Άγγλοι.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Προπονητής της Γιουνάιτεντ και με τη «βούλα» ο Τεν Χαγκ! (pic)

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό! Πλέον είναι και επίσημο! Ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως επιβεβαίωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» με ανακοίνωσή τους ο Ολλανδός προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2025!

Η σεζόν δεν έχει ακόμα πολλά ματς. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός μέχρι το τέλος της θα βρίσκεται στον πάγκο του Άγιαξ με σκοπό να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κλείσει το πέρασμά του στον «Αίαντα» με τον καλύτερο και πιο θετικό τρόπο και να παραμερίσει το γεγονός ότι στον τελικό του Κυπέλλου ηττήθηκε από τη PSV.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία τεράστια ομάδα. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει. Γνωρίζω πολύ καλά, επίσης, την ιστορία της και πόσο θερμοί είναι οι οπαδοί της.

Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα σύνολο που θα παίρνει νίκες και θα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τεν Χαγκ στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τα αλλάζει όλα στη Γιουνάιτεντ και μάλιστα άμεσα ο Τεν Χαγκ!

Τα αλλάζει όλα στη Γιουνάιτεντ και μάλιστα άμεσα ο Τεν Χαγκ!

Εδώ και εβδομάδες τα δημοσιεύματα από την Αγγλία θεωρούσαν σίγουρο το deal μεταξύ των πλευρών. Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έρικ Τεν Χαγκ τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο Ολλανδός τεχνικός θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά στην αγγλική ομάδα.

Το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ήδη με το που τελειώσουν οι υποχρεώσεις του με τον «Αίαντα» θα πρέπει να σηκώσει μανίκια και να ανασκουμπωθεί. Μιας και το σύνολο που θα παραλάβει από τον Ραλφ Ράγκνικ μόνο ανταγωνιστικό δεν είναι.

Κάτι που φάνηκε περίτρανα σε πολλά ματς μέσα στη σεζόν. Αλλά κυρίως στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 4-0, χωρίς να απειλήσουν καθόλου! Ήδη οι παίκτες που θα κόψει αναμένεται να είναι πολλοί. Όπως και αυτούς που θα φέρει.

Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό σε όλο αυτό είναι ποια θα είναι η εισήγησή του όσον αφορά το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ