ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεν Χαγκ: «Έχω κλέψει όλα τα μυστικά του Γκουαρντιόλα»

Στο πρόσφατο παρελθόν ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, είχε δηλώσει πόσο επηρεάστηκε από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τεν Χαγκ: «Έχω κλέψει όλα τα μυστικά του Γκουαρντιόλα»

Από τότε που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πολλοί προπονητές πέρασαν από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο τελευταίος είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα διαδεχτεί τον Ραλφ Ράγκνικ στον πάγκο του συλλόγου. Στόχος του όχι να συνεχίσει το έργο του Γερμανού, μιας και αυτό αποδείχτηκε καταστροφικό. Αλλά να κάνει τα πράγματα, όπως εκείνος τα θέλει και όπως εκείνος τα σκέφτεται. Όπως έπραξε δηλαδή και στον Άγιαξ, με αποτέλεσμα να πετύχει.

Ο Τεν Χαγκ θα κάθεται -σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε πάντα- στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το 2025. Οπότε σίγουρα θα έχει την τιμή και την χαρά να τεθεί αντιμέτωπος με το είδωλό του. Τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός, όσο ακόμα βρισκόταν στο Μόναχο, είχε δίπλα του τον Ολλανδό, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε πει για τον Καταλανό:

«Είναι σπουδαίος προπονητής. Ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν στον κόσμο. Έχει καταφέρει να αλλάξει το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνει και με αυτά που σκέφτεται. Με έχει επηρεάσει πολύ.

Έχω… κλέψει όλα τα μυστικά του (γέλια) και προσπαθώ να τα εφαρμόσω στον Άγιαξ όσο πιο πολύ γίνεται», τα λόγια του Τεν Χαγκ σε πιο παλιά του συνέντευξη!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Οραματίζεται μία Γιουνάιτεντ από το... μηδέν ο Τεν Χαγκ!

Οραματίζεται μία Γιουνάιτεντ από το… μηδέν ο Τεν Χαγκ!

Είθισται κάθε προπονητής να θέλει να δουλέψει, ώστε να παράξει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, με τους δικούς του παίκτες. Τους δικού του συνεργάτες. Ακόμα και όταν πηγαίνει σε μία νέα ομάδα.

Πράγμα που είναι λογικό μέχρι ενός σημείου. Όπως αναφέρουν τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχει και πολύ καλή γνώμη για το τρέχον ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάτι που σημαίνει ότι με την έλευσή του πρόκειται να… τελειώσει πολλούς από τον σύλλογο, ενώ αναμένεται να φέρει ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει πολύ καλά!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ