Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάμε για ασύλληπτο φινάλε στη Serie A, με το Μιλάνο να χωρίζεται!
Serie A

Πάμε για ασύλληπτο φινάλε στη Serie A, με το Μιλάνο να χωρίζεται!

Οι Ίντερ και Μίλαν βρίσκονται σε απόσταση ενός μόλις βαθμού ξανά, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της Serie A.

23.04.2022 | 21:19

Ένα φοβερό φινάλε μας περιμένει στη Serie A. Το ιταλικό πρωτάθλημα συγκεντρώνει ξανά πάρα πολλά βλέμματα. Κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με την κυριαρχία της Γιουβέντους. Μην ξεχνάμε ότι παλιά το καμπιονάτο θεωρείτο το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου…

Η Ίντερ μετά τη νίκη της επί της Ρόμα νωρίτερα με 3-1, ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι στους 72 βαθμούς με τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ η Μίλαν βρίσκεται στους 71. Οι «ροσονέρι» δοκιμάζονται την Κυριακή του Πάσχα στην έδρα της Λάτσιο με το διπλό να αποτελεί μονόδρομο. Θέλουν διακαώς το σκουντέτο φέτος, για να αφήσουν πίσω τους τη… λειψυδρία πολλών ετών. Πριν μερικές εβδομάδες είχαν προβάδισμα το οποίο όμως απώλεσαν με γκέλες εκτός προγράμματος.

Η μάχη των δυο ομάδων του Μιλάνου μαίνεται, πέντε στροφές πριν το τέλος του ιταλικού πρωταθλήματος… Από κοντά κι η Νάπολι στο -5 από την κορυφή η οποία διατηρεί μαθηματικές ελπίδες και μόνο. Όποιος μπορεί να προβλέψει τον πρωταθλητή, ας το κάνει!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version