Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απάντησε στον Λεβαντόφσκι ο Σαλιχάμιτζιτς: «Μένει στην Μπάγερν»
Μπάγερν Μονάχου

Απάντησε στον Λεβαντόφσκι ο Σαλιχάμιτζιτς: «Μένει στην Μπάγερν»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την πρόθεση της ομάδας για τον Λεβαντόφσκι.

24.04.2022 | 16:20

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρότρυνε όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον του στην Μπάγερν να ρωτήσουν τη διοίκηση της ομάδας του Μονάχου. Με δήλωσή του στο γερμανικό SkySports τής… έριξε το μπαλάκι. Κι η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα δια στόματος Χασάν Σαλιχάμιντζιτς.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου έβαλε τέλος στα σενάρια πώλησης του Πολωνού επιθετικού και δήλωσε με έμφαση πως ο Λεβαντόφσκι θα παραμείνει «Βαυαρός» τουλάχιστον έως το 2023, όταν λήγει το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα. «Όχι, δεν θα πουλήσουμε τον Λεβαντόφσκι ακόμη και αν έρθει πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα. Θα μείνει μαζί μας, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χασάν Σαλιχάμιντζιτς.

Τα έμαθες τα νέα; Ο Βασιλιάς στο Instagram δίνει δωράρα με τρία βήματα

Η κατάσταση όπως είναι εμφανές, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή ανάμεσα στην Μπάγερν και τον «Λέβα». Ο διεθνής αθλητικός Τύπος έχει αναφερθεί σε πιθανή μεταγραφή του Πολωνού διεθνούς επιθετικού. Και το επόμενο διάστημα θα μάθουμε αν εν τέλει οι προθέσεις των Βαυαρών είναι η παραμονή του ή η πώλησή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version