ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Conference League: Ρόμα και Λέστερ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς (vid)

Λέστερ και Ρόμα δεν έλυσαν τις διαφορές τους στο «Κινγκ Πάουερ», καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα ματς με λίγες φάσεις.

Conference League: Ρόμα και Λέστερ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς (vid)

Η Λέστερ υποδέχτηκε τη Ρόμα στο «Κινγκ Πάουερ» στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των ημιτελικών του Europa Conference League. Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Η Ρόμα προηγήθηκε αλλά η Λέστερ ήταν καλύτερη στο 2ο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει το τέρμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Στον έτερο ημιτελικό, η Φέγενορντ επικράτησε εντός έδρας της Μαρσέιγ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λέστερ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Καστάνιε. Οι γηπεδούχοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς. Ωστόσο, η Ρόμα γρήγορα ισορρόπησε το ματς και άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

Έτσι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Ζαλέφσκι ξεκίνησε μία κούρσα από την αριστερή πτέρυγα και πάσαρε στον Πελέγκρινι, ο οποίος έκοψε κάθετα στην περιοχή. Ο Ιταλός πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Σμάιχελ για το 1-0.

To παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να είναι διατεθειμένες να παίξουν ποδόσφαιρο. Ότι καλό δημιουργούταν για τη Λέστερ, προερχόταν από τα πόδια του Μάντισον. Σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο δοκίμασε τα ρεφλέξ του Ρουί Πατρίσιο, ανησυχώντας τον. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι παραπάνω.

Η Ρόμα έκατσε πίσω και η Λέστερ την τιμώρησε

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λέστερ είχε την κατοχή της μπάλας και η Ρόμα περίμενε την αντίπαλό της. Οι «τζιαλορόσι» αμύνονταν καλά και δεν απειλούνταν μετά από 60 λεπτά παιχνιδιού.

Μία στιγμή αδράνειας, όμως, αρκούσε για να ισοφαρίσουν οι «αλεπούδες». Ο Ιμπάνιεζ δεν έδιωξε τη μπάλα και ο Μπαρνς γύρισε για τον Λούκμαν, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 68ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αυτοπεποίθηση πια και πλησίασαν στην ανατροπή στο 72ο λεπτό. Ωστόσο, η άμυνα της Ρόμα κατάφερε με υπερπροσπάθεια να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο Ιεανάτσο πλησίασε και αυτός στο γκολ στο 78ο λεπτό αλλά ο Ρουί Πατρίσιο του αρνήθηκε το γκολ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες με την ατομική έμπνευση του Έιμπραχαμ και την τελική του Ολιβέιρα που απέκρουσε ο Σμάιχελ.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του αγώνα, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.




Η Φέγενορντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Η ολλανδική ομάδα απέκτησε πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ. Επι ολλανδικού εδάφους επικράτησε με 3-2, βγάζοντας χαρακτήρα.

Ειδικότερα, προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Αρχικά, με τον Ντέσερς στο 18΄και στη συνεχεια στο 20ο λεπτό με τον Σινστέρα έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη. Ωστόσο, οι Μασσαλοί αντέδρασαν με τον Ντιένγκ και τον Γκέρσον στο 28΄και στο 40΄. Εν τέλει ένα γκολ του Ντέσερς στο 46ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-2.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ