Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Πρωταθλητής” ο Μιχαΐλοβιτς – Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Μπολόνια!
Serie A

“Πρωταθλητής” ο Μιχαΐλοβιτς – Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Μπολόνια!

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έφερε χαμόγελα στην Μπολόνια καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας!

05.05.2022 | 19:07

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής! Ο έμπειρος κόουτς ο οποίος διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2019, παλεύει καθημερινά για να “νικήσει” και τα έχει καταφέρει.

Τον τελευταία καιρό πέρασε 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο, προκειμένου να πάρει την κατάλληλη θεραπεία για να ξεπεράσει μια και καλή την αρρώστια που τον ταλαιπωρεί. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Μιχαΐλοβιτς πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην αγαπημένη του Μπολόνια!

Μάλιστα, αφού πρώτα πρόσφερε ένα δείπνο σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, επέστρεψε και στις προπονήσεις! Ο Βόσνιος έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας του μετά από περίπου 7 εβδομάδες και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μένε να δούμε αν οι γιατροί του δώσουν το πράσινο φως για να δώσει το παρών και στον πάγκο στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Βενέτσια! Τα νέα όμως είναι ενθαρρυντικά…

Ένας σπουδαίος άνθρωπος που μας δείχνει το μεγαλείο ψυχής και δύναμης που διαθέτει…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version