Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο προβληματισμένος στην Μπαρτσελόνα Ντε Γιονγκ είναι ό,τι πρέπει για την Σίτι!
Μάντσεστερ Σίτι

Ο προβληματισμένος στην Μπαρτσελόνα Ντε Γιονγκ είναι ό,τι πρέπει για την Σίτι!

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ συνεχίζει να σκέφτεται την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα... τρίβει τα χέρια της.

07.05.2022 | 19:42

Δεν πρόκειται να τα παρατήσει ποτέ η Μάντσεστερ Σίτι! Οι Πολίτες» για άλλη μία χρονιά στην Ευρώπη έφθασαν κοντά στην πηγή όμως δε ήπιαν νερό. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για μερικά δευτερόλεπτα βρέθηκαν μια ανάσα από τον τελικό του Champions League. Ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης όμως της στέρησε το όνειρο. Ο Μπενζεμά στην παράταση έβαλε ταφόπλακα και οι Μαδριλένοι πήραν εκείνοι το εισιτήριο για το Παρίσι.

Άπαντες έπεσαν πάνω στον Πεπ Γκουαρντίολα για να τον κατηγορήσουν πως απέτυχε για άλλη μία χρονιά. Όλοι εκτός από τους διοικούντες της Σίτι. Αυτοί συνεχίζουν απτόητοι να στηρίζουν το έργο του Καταλανού προπονητή. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν το προσεχές καλοκαίρι ίσως αποδειχθεί και το πιο θερμό σε ό,τι έχει να κάνει τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο μεγάλος στόχος των «Πολιτών» για την επίθεση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Γκουαρντιόλα και Μάντσεστερ Σίτι καλούν τον Ντε Γιονγκ στο Έτιχαντ

Για τη μεσαία γραμμή όμως; Η ισπανική Mundo Deportivo αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της πως διακαής πόθος της Σίτι για το κέντρο είναι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός μέσος τους τελευταίους μήνες φλερτάρει έντονα με πιθανή αποχώρηση από το Καμπ Νου. Οι κακές οι γλώσσες αναφέρουν πως από την ώρα που ο Τσάβι ανέλαβε την Μπαρτσελόνα, ο Ντε Γιονγκ άρχισε να… κλοτσάει. Ο χρόνος του στη βασική ενδεκάδα περιορίστηκε και το πρόζτεκτ… Μασία δεν του άρεσε.

Έτσι τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση φούντωσαν. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του νεαρού χαφ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα ήθελε να φρεσκάρει τη μεσαία του γραμμή και ο Ντε Γιονγκ φαντάζει ιδανική περίπτωση. Τα 60-70 εκατομμύρια ευρώ που κοστολογείται ο παίκτης δεν τρομάζουν τους Βρετανούς. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν αποκλείεται το καλοκαίρι από το Έτιχαντ να αποχωρήσει ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version