ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Έξαλλος ο Αρτέτα: «Αν πω αυτά που θέλω θα τιμωρηθώ για έξι μήνες!» (vid)

Πολλά νεύρα είχε ο Μίκελ Αρτέτα, μετά την εκτός έδρας ήττα της Άρσεναλ από την Τότεναμ, με σκορ 3-0 και το έδειξε στις δηλώσεις του.

Έξαλλος ο Αρτέτα: «Αν πω αυτά που θέλω θα τιμωρηθώ για έξι μήνες!» (vid)

Η Άρσεναλ γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Τότεναμ με σκορ 3-0. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, όχι μόνο δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Αλλά είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές του ντέρμπι. Κάτι που έδειξε και με τις δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Αν πω αυτά που θέλω ή που περνάνε από το μυαλό μου θα αποβληθώ για τους επόμενους έξι μήνες. Δεν μπορώ να πω ανοιχτά αυτά που θέλω ή αυτά που σκέφτομαι, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες. Αυτά τα κρατάω για εμένα.

Όμως, δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Γι’ αυτό τον λόγο θα προτιμήσω να μην μιλήσω καθόλου. Ξαναλέω ότι δεν μπορώ να πω αυτά που θέλω γιατί θα τιμωρηθώ για πολλούς μήνες.

Παρόλα αυτά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Όσον αφορά το πέναλτι και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα καλύτερα να καλέσετε τον διαιτητή μπροστά στην κάμερα και να μιλήσει για τις αποφάσεις του και να τις εξηγήσει σε όλους μας», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube Η Άρσεναλ του Αρτέτα έχει ακόμα το πάνω χέρι!

Η Άρσεναλ του Αρτέτα έχει ακόμα το πάνω χέρι!

Μία ήττα σε ένα ντέρμπι πονάει παραπάνω. Διπλά. Ωστόσο, η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα ακόμα και έτσι έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την τέταρτη θέση της Premier League.

Και αυτό γιατί έχει έναν βαθμό παραπάνω, αλλά και τους ίδιους αγώνες με την Τότεναμ. Οπότε αν και εφόσον οι παίκτες του Ισπανού τεχνικού σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και πάρουν τις νίκες κόντρα σε Νιούκαστλ και Έβερτον, τότε θα βρίσκονται την επόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ