ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: Αυτή είναι η μεγαλή διαφορά μας με Λίβερπουλ και Σίτι

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, περιέγραψε εύστοχα τη μεγάλη διαφορά που χωρίζει την ομάδα του από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τούχελ: Αυτή είναι η μεγαλή διαφορά μας με Λίβερπουλ και Σίτι

Σε κακό δαίμονα της Τσέλσι εξελίσσεται η Λίβερπουλ τη φετινή χρονιά. Παρόλο που οι «μπλε» δεν έχουν ηττηθεί σε κανένα από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια, έχει χάσει δύο τελικούς Κυπέλλων από την ομάδα του Κλοπ. Αυτό συνέβη με τον πιο επώδυνο τρόπο. Στη διαδικασία των πέναλτι μετά από 120 λεπτά χωρίς γκολ.

Η αρχή έγινε στον τελικό του Λιγκ Καπ και η ιστορία επαναλήφθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Μετά το τέλος του ματς, ο κόουτς της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, ρωτήθηκε πόσο μεγάλο είναι το αγωνιστικό χάσμα ανάμεσα στην ομάδα του και τις κυρίαρχες Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Εκείνος παραδέχτηκε ότι αυτό που τους χωρίζει είναι σταθερότητα στην απόδοσή.

«Πιστεύω ότι αποδείξαμε τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν ότι μπορούμε να πιάσουμε κορυφαία απόδοση για να τους ανταγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο. Όλα τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να πάνε είτε υπέρ μας είτε υπέρ τους».

«Η διαφορά για μένα σε όλη τη σεζόν είναι ότι μπορούν να το κάνουν ξανά και ξανά. Την Τετάρτη, μετά το Σάββατο και μετά την Τετάρτη. Εμείς δυσκολευόμαστε. Έχουν τους περισσότερους παίκτες τους διαθέσιμους. Ήρθαν εδώ με όλους τους παίκτες εκτός από τον Φαμπίνιο. Και έφτασαν με όλους φρέσκους και σε ρυθμό για έναν τέτοιο τελικό.

«Εμείς Δυσκολευτήκαμε. Είχαμε τέσσερις παίκτες εκτός, ο Καντέ έκανε μία προπόνηση με ένταση 50%. Ο Κόβασιτς παίζει με έναν αστράγαλο που δεν ήξερα ότι μπορούσε να χωρέσει σε ένα παπούτσι. Επομένως, εκεί βρίσκεται η διαφορά μας. Εκείνοι μπορούν να πιάσουν τέτοιου είδους απόδοση πιο συχνά. Χτίζουν αυτήν την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και την έχουν βελτιώσει. Εκεί βρίσκεται το χάσμα. Οι κυρώσεις δεν μας διευκόλυναν να κλείσουμε τη διαφορά».




Μόνο περηφάνια για τον Τούχελ

Μετά το τέλος του χθεσινού (14/5) τελικού, πάντως, ο Τόμας Τούχελ, μόνο υπερήφανος ήταν για την προσπάθεια των παικτών του.

«Οι σκέψεις μου είναι παρόμοιες με αυτές του προηγούμενου τελικού στο Carabao Cup. Δεν μετανιώνω για κάτι. Είπα στην ομάδα ότι είμαι περήφανος. Ήμουν πολύ περήφανος και χαρούμενος πριν από τον αγώνα. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήμαστε ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζωή πολύ δύσκολη για τη Λίβερπουλ. Το κάναμε ξανά. Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά μετά ήμασταν εξαιρετικοί στο ματς».

«Χάσαμε ξανά στα πέναλτι. Είμαστε απογοητευμένοι, φυσικά, και είμαστε λυπημένοι. Αλλά ταυτόχρονα περήφανοι γιατί αφήσαμε ό,τι χρειάζεται [στο γήπεδο]», κατέληξε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ