Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οικογενειακή υπόθεση – Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Μπενζεμά στα λευκά της Ρεάλ (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Οικογενειακή υπόθεση – Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Μπενζεμά στα λευκά της Ρεάλ (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύσσωμη στα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας για την επόμενη σεζόν. Όλα τα λαμπερά αστέρια, κάθε εποχής παρόντα στη φωτογράφηση.

16.05.2022 | 17:46

Η Ρεάλ Μαδρίτης το πρωί της Δευτέρας έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τη βασική εμφάνιση της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η νέα φανέλα της «Βασίλισσας» για τη σεζόν 2022/23 είναι απλή και λιτή. Γι’ αυτό και είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το λευκό κυριαρχεί παντού. Η Adidas θέλησε να αφήσει τις υπερβολές για άλλες συνεργασίες και με τους Μαδριλένους προχώρησε σε ασφαλή μονοπάτια.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Από το πρωί η νέα φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια. Στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «Βασίλισσα» φρόντισε να «ντύσει» την νέα της καμπάνια με τους καλύτερους. Ίκερ Κασίγιας, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Καρίμ Μπενζεμά και Νταβίντ Αλάμπα. Μαζί τους σε κοινή φωτογράφιση εκπρόσωποι από τα γυναικεία και τα παιδικά τμήματα με τον γιο του Μαρσέλο να κάνει κι αυτός την εμφάνισή του.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση των άσσων της Ρεάλ Μαδρίτης με τη νέα φανέλα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version