Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ Μαδρίτης… άφησε την Μπέτις, γιατί θέλει να τελειώνει με τη Λίβερπουλ! (vid)
Primera División

Η Ρεάλ Μαδρίτης… άφησε την Μπέτις, γιατί θέλει να τελειώνει με τη Λίβερπουλ! (vid)

Στο τελευταίος ματς της σεζόν για τη La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με τη Ρεάλ Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

21.05.2022 | 00:23

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει εδώ και εβδομάδες το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Λογικό και επόμενο το μυαλό της να μην είναι στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με αντίπαλο τη Ρεάλ Μπέτις στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της La Liga.

Αλλά κάπου αλλού. Στη Λίβερπουλ και συγκεκριμένα στον μεγάλο τελικό του Champions League που θα γίνει στο Παρίσι στις 28 Μαΐου.

Η «βασίλισσα» έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Ανδαλουσίας σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Το μοναδικό που έμεινε από την εν λόγω αναμέτρηση και θα έχουμε να το λέμε για καιρό είναι το διπλό pasillo στο οποίο προχώρησαν οι δύο ομάδες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο ο Κάρλο Αντσελότι όσο και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και δεν θέλουν να το παραδεχτούν, είχαν το μυαλό τους στο Champions League. Στον τελικό με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Σε ένα ματς που παίζονται όλα. Όχι μόνο για τους Άγγλους, αλλά και για τους Μαδριλένους, αφού πρόκειται για ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία.

Το ματς μεταξύ της «βασίλισσας» και της Ρεάλ Μπέτις ναι μεν είχε καλό ρυθμό. Αλλά τα λάθη ήταν πολλά. Άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι θα έκλειναν την σεζόν με θετικό πρόσημο, ακόμα και αν δεν έπαιρναν το «διπλό» που σαν αποτέλεσμα θα τους έδινε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν μία από τις θέσεις που οδηγούν κατευθείαν στους ομίλους του Champions League.

Έτσι, το παιχνίδι δεν είχε και τόσες πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μένει στο 0-0 ως το τέλος του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version