Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά τον Μπαπέ… τρελαίνει κόσμο και με Ζιντάν η Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Μετά τον Μπαπέ… τρελαίνει κόσμο και με Ζιντάν η Παρί!

Μετά τα χαρμόσυνα νέα με την παραμονή του Κίλιαν Μπαπέ στο Παρίσι, η Παρί... ξεκινάει συζητήσεις και με τον Ζινεντίν Ζιντάν!

22.05.2022 | 12:42

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ανακοίνωση την παραμονής του Κίλιαν Μπαπέ στο Παρίσι μέχρι και το 2026! Εν τέλει οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πείσουν τον νεαρό σούπερ σταρ να ρίξει άκυρο στην προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μια μεγάλη νίκη των πρωταθλητών Γαλλίας που τους… ανοίγει την όρεξη και για την νέα σεζόν. Νέος μεγάλος στόχος πλέον της Παρί είναι το θέμα του προπονητή και είναι δεδομένο αυτή την στιγμή πως ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα αποτελέσει παρελθόν!

Τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί για τον πάγκο των Γάλλων είναι πάρα πολλά, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι σίγουρα αυτό του Ζινεντόν Ζιντάν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Ζιντάν θα κάτσει στον ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους των Γάλλων προκειμένου να… εξετάσουν την προοπτική συνεργασίας τους.

Μάλιστα, γαλλικά Μέσα αναφέρουν πως η διοίκηση της Παρί χρησιμοποίησε και το όνομα του Ζιντάν στις συζητήσεις που έγιναν με τον Κίλιαν Μπαπέ! Ο Γάλλος κόουτς θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και η Παρί του δίνει αυτήν την τεράστια ευκαιρία.

Πάντως οι Παριζιάνοι θέλουν να έχουν κλείσει ο ζήτημα πριν μπει το καλοκαίρι και οι εξελίξεις θα τρέξουν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version