Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ραφίνια περπάτησε όλο το γήπεδο στα γόνατα μετά τη σωτηρία της Λιντς (vid)
Premier League

Ο Ραφίνια περπάτησε όλο το γήπεδο στα γόνατα μετά τη σωτηρία της Λιντς (vid)

Ο μεσοεπιθετικός της Λιντς, πραγματοποίησε ένα τελετουργικό από τη Λατίνικη Αμερική μετά την παραμονή της ομάδας του στην Πρέμιερ Λιγκ

24.05.2022 | 11:01

Η Λιντς Γιουνάιτεντ έσωσε την παρτίδα κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή. Πηγαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Τζέσε Μαρτς ήταν το φαβορί για να υποβιβαστεί στη Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα βρισκόταν στην 18η θέση και ταξίδευαν εκτός έδρας στη Μπρέντφορντ, την ώρα που η Μπέρνλι φιλοξενούσε τη Νιουκάστλ στο «Τερφ Μουρ».

Η Λιντς ήθελε καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπέρνλι για την παραμονή της. Εν τέλει τα κατάφερε. Τα «παγώνια» επικράτησαν με 2-1 ενώ οι clarets ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ. Ένα πέναλτι του Ραφίνια και ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Τζακ Χάρισον χάρισαν στη Λιντς την πιο σημαντική της νίκη στην πρόσφατη ιστορία της. Οι σκηνές που ακολούθησαν περιλάμβαναν έξαλλα πανηγύρια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;




Ο Ραφίνια έγινε ένα με τους οπαδούς

Η παραπάνω εικόνα του Ραφίνια να πανηγυρίζει με τους οπαδούς της ομάδας αποδεικνύει γιατί το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα στον πλανήτη. Ο Βραζιλιάνος, όμως, δεν έμεινε εκεί. Οι κάμερες τον εντόπισαν να περπατάει ένα ολόκληρο γήπεδο με τα γόνατά του μετά το τελικό σφύριγμα.

Αποδεικνύεται ότι τελικά πραγματοποιούσε ένα λατινοαμερικάνικο τελετουργικό, κατά το οποίο το άτομο ξεπληρώνει το Θεό για την ευχή που του εκπλήρωσε.

Οι οπαδοί χειροκροτούσαν τον 25χρονο σε όλη τη διαδρομή. Ας σημειωθεί ότι η Λιντς θα αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ του χρόνου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version