Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μανέ… σίγησε όταν άκουσε για το μέλλον του στην Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Ο Μανέ… σίγησε όταν άκουσε για το μέλλον του στην Λίβερπουλ!

Ο Σαντιό Μανέ δεν αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Λίβερπουλ και δεν ακολούθησε τα "βήματα" του Μοχάμεντ Σαλάχ!

25.05.2022 | 20:09

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για έναν ακόμα σπουδαίο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδριτης! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να γράψει ιστορία στο Παρίσι και όλοι στον σύλλογο είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο.

Παρόλα αυτά τρέχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα για τους reds. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με δηλώσεις του καθησύχασε τους ανθρώπους του συλλόγου, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα πως και την νέα σεζόν θα φοράει σίγουρα την φανέλα της Λίβερπουλ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη με τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος και… κράτησε μια ουδέτερη στάση σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφους!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου με την Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι στιγμής δεν έχει… συμφωνήσει με τους reds για την επέκταση της συνεργασίας τους.

«Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο αυτήν την στιγμή. Σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα σε μένα και την Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Θα μπορώ να σας απαντήσω μετά το τέλος του τελικού του Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαντιό Μανέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version