Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κουρτούα σάρωσε τα πάντα με τη Ρεάλ και τώρα παντρεύεται το κορίτσι του (pics)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κουρτούα σάρωσε τα πάντα με τη Ρεάλ και τώρα παντρεύεται το κορίτσι του (pics)

Μετά τις δύο κούπες ο Τιμπό Κουρτουά σαν άλλος επιθετικός ολκής έβαλε γκολ στην καρδιά της πανέμορφης συντρόφου του.

04.06.2022 | 19:56

Αυτή κι αν είναι χρονιά για τον Τιμπό Κουρτουά. Ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε μια ποδοσφαιρική σεζόν που του χάρισε δύο πολύ σημαντικές κορυφές. Κατέκτησε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League. Ο ίδιος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τώρα απολαμβάνει τους καρπούς αυτής της σεζόν.

Όντας περιχαρής και ήρεμος τώρα θέλει να… σκοράρει και στη προσωπική του ζωή. Η χρονιά δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί οπότε καλύτερα για εκείνον. Έτσι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του, Μισέλ Γκέρζιγκ και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η πρόταση έγινε πάνω σε γιοτ και ο πανήψυλος Βέλγος έπεσε στα γόνατα για να της δώσει το δαχτυλίδι. Η Μισέλ Γκέρζιγκ είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στο Ισραήλ με διεθνή καριέρα και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Βέλγο τερματοφύλακα. Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Κουρτουά.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version