Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Κλαίνε” από τα γέλια στην Λίβερπουλ με τις… προσφορές της Μπάγερν – Αγχώνεται ο Μανέ
Μπάγερν Μονάχου

“Κλαίνε” από τα γέλια στην Λίβερπουλ με τις… προσφορές της Μπάγερν – Αγχώνεται ο Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ είναι... δεδομένο πως θέλει να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, όμως η Μπάγερν Μονάχου κάνει αστείες προσφορές!

08.06.2022 | 16:09

Ο Σαντιό Μανέ θέλει να αποχωρήσει από την Λίβεπρουλ και το έχει πάρει απόφαση! Ο Σενεγαλέζος το έχει ανακοινώσει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και οι Άγγλοι δεν θα ήθελαν να τον χάσουν ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

Ο Μανέ τα έχει βρει σε όλα εδώ και πολλές εβδομάδες με την Μπάγερν Μονάχου και περιμένει πλέον να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένη από τις προτάσεις των Βαυαρών. Η πρώτο προσφορά της Μπάγερν έφτανε τα 25 εκατ. ευρώ με την Λίβερπουλ να την επιστρέφει ως “απαράδεκτη”!

Όμως οι Βαυαροί δεν έβαλαν μυαλό…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι Γερμανοί συνεχίζουν να “πυρπολούν” με προσφορές την Λίβερπουλ οι οποίες όμως… με το ζόρι αγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ και οι reds γελάνε και τονίζουν με κάθε τρόπο πως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε προσφορές… κάτω των 40 εκατ. ευρώ!

Αν μη τι άλλο ο Σενεγαλέζος αγχώνεται… και όσο αργούν οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ολοένα και ψάχνεται και προς άλλους “δρόμους”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version