Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάουθγκέιτ: «Σιγά, μόνο έναν παίκτη της Γιουνάιτεντ καλώ στην Αγγλία»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάουθγκέιτ: «Σιγά, μόνο έναν παίκτη της Γιουνάιτεντ καλώ στην Αγγλία»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας τόνισε πως δεν υπολογίζει σε πολλούς Άγγλους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ!

13.06.2022 | 13:57

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… πρέπει να “μεγαλώσει” άμεσα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει βοήθεια και ο Έρικ τεν Χαγκ θα προσπαθήσει να φέρει ξανά τον σύλλογο στην κορυφή ή τουλάχιστον να παλέψει για τίτλους στην Αγγλία, κάτι που τόσο λείπει από την ομάδα.

Πάντως φαίνεται από πολλούς τομείς πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… “πονάει”. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως αν και παραδοσιακά είναι η ομάδα που “τροφοδοτεί” περισσότερο την εθνική ομάδα της Αγγλίας, πλέον… με το ζόρι στέλνει αντιπρόσωπο της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τόνισε πως το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ δεν αγωνίζεται στο Champions League… δεν βοηθάει την ομάδα γιατί έχει μόλις έναν παίκτη των “κόκκινων διαβόλων” στο ρόστερ της!

«Έχουμε μόνο έναν παίκτης της Γιουνάιτεντ μαζί μας στην Αγγλία (Χάρι Μαγκουάιρ)! Θα πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα για να επιστρέψουν στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα καλέσω και κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή της για το Κατάρ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version