Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Δεν θες να μείνεις; Δεν θα σε κρατήσω με το ζόρι!»
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Δεν θες να μείνεις; Δεν θα σε κρατήσω με το ζόρι!»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν πρόκειται να τον... κρατήσει!

20.06.2022 | 13:30

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει να διαχειριστεί ένα σπουδαίο ρόστερ με πολλούς σταρ στα “χέρια” του. Στόχος του είναι να τους έχει όλους χαρούμενος, ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Φυσικά μερικές φορές δεν ευθύνεται ο ίδιος για το αντίθετο…

Ένας από τους ηγέτες της Σίτι τα τελευταία χρόνια είναι και ο Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος σταρ όμως παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο, έχει δείξει στον προπονητή του πως έχει τάσεις φυγής από το Μάντσεστερ.

Ο Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα, όμως ο Μπερνάρντο δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία. Μάλιστα, ο τεχνικός των “πολιτών” ξεκαθάρισε πως δεν θα κρατήσει με το ζόρι κανέναν ποδοσφαιριστή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Μέχρι και σήμερα, νομίζω πως ο Μπερνάρντο θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη χρονιά. Αλλά το έχω πει πολλές φορές πως δεν θέλω να κρατάω στην ομάδα με το ζόρι κάποιον ποδοσφαιριστή που δεν είναι χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών της Premier League.

Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Πορτογάλο άσο, με τον Μπερνάρντο να είναι θετικός στην μετακίνηση του στην Βαρκελώνη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version