Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απόφαση… ζημιά για τη Μίλαν – Μικρό μπάτζετ για μεταγραφές!
Μίλαν

Απόφαση… ζημιά για τη Μίλαν – Μικρό μπάτζετ για μεταγραφές!

Η Μίλαν δεν θα... τινάξει την μπάνκα στο αέρα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ξενερώνει τους φιλάθλους της!

21.06.2022 | 15:56

Η Μίλαν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ιταλίας μετά από πολλά χρόνια και η όρεξη στις τάξεις των “ροσονέρι” μεγάλωσε. Η αλλαγή της… διοίκησης έφερε περαιτέρω αισιοδοξία στον σύλλογο και όλοι θεωρούσαν πως θα πέσουν πολλά χρήματα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Μέχρι στιγμής στην Μίλαν δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική ενίσχυση μέχρι στιγμής… ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

Πάντως κόντρα στα σενάρια, στην Μίλαν τονίζουν με κάθε τρόπο πως το μπάτζετ για μεταγραφές θα είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να το ξεπεράσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας ο Πάολο Μαλντίνι θα πρέπει να διαχειριστεί μόλις 60 εκατ. ευρώ για μεταγραφές! Παρά το γεγονός πως θα υπάρξουν πολλά έσοδα λόγω του Champions League, υπάρχει ξεκάθαρη εντολή από την διοίκηση του συλλόγου.

Ακόμα και αν γίνουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών το μπάτζετ δεν θα πρέπει να ξεπεραστεί. Για αυτόν τον λόγο και δυσκολεύει το έργο των Μαλντίνι και Μασάρα.

Προφανώς και δεν είναι μικρό το ποσό, ωστόσο σίγουρα οι άνθρωποι και οι φίλοι της Μίλαν θα περίμεναν να υπάρχει μεγαλύτερο “μπουστ” μετά από την κατάκτηση της Serie A…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version