Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έμεινε με την… όρεξη η Ρεάλ – Μετά τον Μπαπέ έχασε και τον Νκουνκού
Λειψία

Έμεινε με την… όρεξη η Ρεάλ – Μετά τον Μπαπέ έχασε και τον Νκουνκού

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον Μπαπέ υπέστη άλλη μία μεταγραφική ήττα. Ο Κριστοφέρ Νκουνκού δεν θα βρίσκεται στο Μπερναμπέου την επόμενη σεζόν.

23.06.2022 | 12:44

Δεν λέει να καλύψει το κενό στα εξτρέμ η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Βασίλισσα» έναν χρόνο τώρα επένδυε πολλά στη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ. Τελικά ο Γάλλος σούπερ σταρ ξεγέλασε τους Μαδριλένους. Πείστηκε από τους Παριζιάνους και επέκτεινε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του από το γεγονός, όμως τόνισε πως η ομάδα του πηγαίνει παρακάτω σε άλλους στόχους.

Τις τελευταίες εβδομάδες το ρεπορτάζ της «Βασίλισσας» είχε στην κορυφή του το όνομα ενός ακόμη Γάλλου επιθετικού. Ο λόγος για τον Κριστοφέρ Νκουνκού της Λειψίας. Ο ταλαντούχος επιθετικός πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν σκοράροντας και δημιουργώντας χωρίς σταματημό. Δεν είναι τυχαίο πως κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου της Bundesliga επικρατώντας των Λεβαντόφσκι και Χάαλαντ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι φήμες ήθελαν τη Ρεάλ να κινείται δυναμικά για την απόκτησή του. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε πάει κι αυτός! Ο Κρίστοφερ Νκουνκού ανανέωσε το πρωί της Πέμπτης τη συνεργασία του με τη Λειψία για άλλα δύο χρόνια. Ο Γάλλος εξτρέμ θα βρίσκεται στη Γερμανία τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο γερμανικός σύλλογος κατάφερε να πείσει τον ποδοσφαιριστή πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Τώρα όποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της καλείται να πληρώσει ποσά μεγαλύτερα των 80 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι και το νούμερο που έχει τοποθετηθεί από τη Λειψία ως ρήτρα αποδέσμευσης. Έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάζεται να πάει για άλλη μία φορά πάσο. Να αποδεχθεί άλλη μία ήττα και να συνεχίσει αλλού την αναζήτηση του ιδανικού εξτρέμ.

Η επίσημη ανακοίνωση της Λειψίας και η ανανέωση του συμβολαίου του Νκουνκού

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version