Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γελάει όλη η Ισπανία με το νέο look του Βινίσιους! (pics)
Φώτο Ημέρας

Γελάει όλη η Ισπανία με το νέο look του Βινίσιους! (pics)

Το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, αποφάσισε να αλλάξει το μαλλί του και ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

26.06.2022 | 20:13

Ο Βινίσιους Τζούνιορ τη σεζόν που πέρασε έκανε πράγματα και θαύματα. Πολλές και καλές εμφανίσεις. Πολλά και σημαντικά γκολ. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με τις ασίστ του συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε ο Καρίμ Μπενζεμά να έχει πιο εύκολο έργο.

Ο Λατίνος επιθετικός ήταν εκείνος που χάρη στο γκολ του κατάφερε να δώσει το πιο πρόσφατο Champions League στη «βασίλισσα» στον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ. Είναι λογικό και επόμενο πολλά ΜΜΕ να βρίσκονται πάνω του. Ειδικά εκείνα της Βραζιλίας τον ακολουθούν κατά πόδας.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ένας σούπερ σταρ. Και αυτό είναι κάτι που του αρέσει. Και το δείχνει όχι μόνο με τις επιλογές του εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά και εκτός. Όπως για παράδειγμα με το νέο του look που έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια. Ωστόσο, τα πιο πολλά εξ αυτών μόνο θετικά δεν είναι.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει κάνει ράστα τα μαλλιά του. Και σε μερικά σημεία τα έχει βάψει ξανθά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ξέρουν τι κάνουν στη Ρεάλ με τον Βινίσιους!

Από την πρώτη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε σε εκείνον. Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν και είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ισπανική ομάδα. Ο Λατίνος παίκτης χρόνο με τον χρόνο εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος. Ολοένα και πιο αποτελεσματικός.

Ειδικά η σεζόν που πέρασε ήταν ονειρική. Όχι μόνο για τον Βινίσιους, αλλά και για την ισπανική ομάδα που κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Champions League. Πρόθεση της «βασίλισσας» είναι να τον κρατήσει στις τάξεις της για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια γίνεται.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει προσεγγίσει και του έχει προσφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ, ώστε να πει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ώρα όμως εκείνος έχει το μυαλό του μόνο στην ισπανική ομάδα και πουθενά αλλού.

Ο Βραζιλιάνος για την ώρα περνάει καλά και ξεκουράζεται πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version