Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Η πίεση του Τσάβι απέδωσε – Λέει το «ναι» ο Ντεμπελέ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Η πίεση του Τσάβι απέδωσε – Λέει το «ναι» ο Ντεμπελέ

Πετυχαίνει τον σκοπό της η Μπαρτσελόνα. Τσάβι και Λαπόρτα έκαναν όσα χρειάζονταν για να καταφέρουν να πείσουν τον Ντεμπελέ να παραμείνει στο Καμπ Νου.

28.06.2022 | 11:58

Πέντε χρόνια παρουσίας στην Μπαρτσελόνα έκλεισε ο Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός το καλοκαίρι του 2017 άφησε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και μετακόμισε στη Βαρκελώνη. Οι Καταλανοί τότε έβγαλαν από τα ταμεία τους μυθικά ποσά. Πίστεψαν όσο κανείς άλλος τις δυνατότητες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Εκ του αποτελέσματος όμως έπεσαν έξω.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Καμπ Νου, ο ταλαντούχος επιθετικός παρουσιάστηκε… αδιάφορος. Δεν κατάφερε ουσιαστικά ποτέ να κολλήσει με τα σχέδια των «μπλαουγκράνα». Μονάχα στην τελευταία σεζόν και σε αυτή στο δεύτερο μισό. Όταν και βρέθηκε στα χέρια του Τσάβι. Ο Καταλανός προπονητής είναι ο πρώτος που καταφέρνει να κερδίσει πράγματα από το πηγαίο ταλέντο του Γάλλου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σούπερ πρόταση στον Ντεμπελέ – Δύσκολα θα πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα

Η σύμπραξη όμως έγινε τη στιγμή που το συμβόλαιο του 24χρονου έμπαινε στην τελική του ευθεία. Ο Ντεμπελέ αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος και… ωραίος και αξιολογεί με ψυχραιμία όλες τις προτάσεις που του παρουσιάζονται. Η πιο δελεαστική όμως είναι και πάλι από την πλευρά της Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έπεισε τον Λαπόρτα και η διοίκηση των Καταλανών προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γάλλο. Πιο συγκεκριμένα του δίνει 6.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν 1,5 σε μπόνους αν εκείνος και η ομάδα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

To ρεπορτάζ από το Radio Catalunya αναφέρει πως ο Ντεμπελέ πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να πει το μεγάλο ναι. Να παραμείνει στο Καμπ Νου, να πάρει θέση βασικού στο δεξί άκρο της επίθεσης και να απογειωθεί με τον Τσάβι στον πάγκο. Η Τσέλσι η οποία με τη σειρά της ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη έχει σχεδόν… ματσάρει την πρόταση. Οι «Μπλαουγκράνα» όμως έχουν καταφέρει με πολύ διάλογο να πείσουν τον Γάλλο πως το μέλλον του ανήκει στη Βαρκελώνη. Έτσι από μέρα σε μέρα αναμένεται να έχουμε ευχάριστα στο Καμπ Νου. Τον Ντεμπελέ να συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version