Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφή της η Γιουνάιτεντ στην εποχή Τεν Χαγκ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμη για την πρώτη μεταγραφή της η Γιουνάιτεντ στην εποχή Τεν Χαγκ!

Πάρα πολύ κοντά στη μεταγραφή του Ταϊρέλ Μαλάσια βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τα τελευταία νέα.

01.07.2022 | 20:40

Πανέτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Κλέβοντας» μέσα από τα χέρια της Λυών, τον Ταϊρέλ Μαλάσια. Μολονότι ο Ολλανδός μέσος βρέθηκε πολύ κοντά στους Γάλλους, εν τέλει θα καταλήξει στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι «λιονέ» προσέφεραν 13 εκατ. ευρώ στη Φέγενορντ για να κλείσουν τη μεταγραφή του. Αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» κινήθηκαν ταχύτατα δίνοντας με τη σειρά τους 15 εκατ. ευρώ στην ολλανδική ομάδα. Προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα για τη μεταγραφή του Μαλάσια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο 22χρονος αριστερός μπακ αποτελεί τον εκλεκτό του νέου τεχνικού της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ για το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Φέγενορντ, Φρανκ Άρνεσεν σε δηλώσεις του, υποστηρίζοντας πως: «Η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει.»

Ο Μαλάσια έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ της Μπαρτσελόνα, που επίσης αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version