Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Premier League

Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ» με τον Αντρέ Ονάνα να είναι ο μοιραίος για τους γηπεδούχους!

27.04.2024 | 19:12

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε πώς και πώς τη νίκη. Το έδειξε. Και έφτασε πολύ κοντά σε αυτή όταν ο Άντονι στο 80′ σκόραρε για χάρη της, κάνοντας το 1-0 στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπέρνλι στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Αλλά ο Αντρέ Ονάνα τα έκανε… μαντάρα λίγο πριν το τέλος. Ο έμπειρος κίπερ υπέπεσε σε πέναλτι που μετέτρεψαν σε γκολ οι φιλοξενούμενοι με το 1-1 να μένει ως το τέλος και οι «κόκκινοι διάβολοι» να κάνουν ακόμη μία γκέλα μέσα στο «σπίτι» τους.

TO ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν πολύ καλός με τους παίκτες και των δύο ομάδων να θέλουν να παίξουν γρήγορα και όσο πιο άμεσα γίνεται. Αποτέλεσμα; Να υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί χώροι και η μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω. Βέβαια, υπήρχαν και πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερα προβλήματα αν ο Ονάνα δεν ήταν στο κατάλληλο μέρος και στην κατάλληλη θέση, ώστε να σταματήσει τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Ο ρυθμός έγινε ακόμη καλύτερος με τον κίπερ της Μπέρνλι, Μούριτς, να είναι σταθερός και να προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στην άμυνά του που είχε να τα βάλει με τους Άντονι και Γκαρνάτσο. Οι δύο Λατίνοι εξτρέμ με την ταχύτητά τους κατάφεραν να ξεφύγουν αρκετές φορές από τα μαρκαρίσματα, αλλά, στην τελική τους προσπάθεια πάντα έκαναν κάτι λάθος.

Παράλληλα, η ανασταλτική λειτουργία της Γιουνάιτεντ γινόταν ολοένα και χειρότερη, αφού οι επιστροφές των ποδοσφαιριστών της ήταν σπάνιο φαινόμενο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 80′ με τον Άντονι. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπέργκερ και αυτός με την ταχύτητά του όχι μόνο ξέφυγε από το μαρκάρισμα του παίκτη της Μπέρνλι, αλλά νίκησε με πλασέ και τον Μούριτς, όπου μέχρι και εκείνο το σημείο έδειχνε να είναι ανίκητος.

Η Μπέρνλι όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά έβγαινε με μεγαλύτερη άνεση στην επίθεση για να απειλήσει τον Ονάνα. Ο Καμερουνέζος κίπερ σε μία κακή εκτίμηση της μπάλας έκανε πέναλτι, γκρεμίζοντας αντίπαλό του. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αμντουνί, όπου ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1 από τα έντεκα μέτρα στο 87′. Από εκεί και πέρα η Μπέρνλι πίεσε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα με τις επιθέσεις της να σταματάνε στον Ονάνα και το 1-1 να μένει μέχρι τέλους!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version