Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα δημιούργησε την κορυφαία 11καδα όλων των εποχών (pic)
Μπαρτσελόνα

Ο Γκουαρντιόλα δημιούργησε την κορυφαία 11καδα όλων των εποχών (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε τους 11 κορυφαίος ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί και... έφτιαξε την απόλυτη dream team!

01.07.2022 | 17:24

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι δεδομένα ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι τίτλοι και οι διακρίσεις μιλούν από μόνοι τους και ο έμπειρος κόουτς είναι δεδομένο πως θα κατακτήσει ακόμα περισσότερους μέσα στα επόμενα χρόνια…

Σίγουρα, έχει κοουτσάρει τρεις από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη (Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι) και κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με δεκάδες κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το να… δημιουργήσει την δικιά του dream team, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Ωστόσο, ο Γκουαρντιόλα τα κατάφερε και η 11καδα που μας παρουσίασε “τρομάζει”!

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Νόιερ, Πικέ, Κομπανί. Αλάμπα, Ντάνι Άλβες, Μπουσκέτς, Ντε Μπρούιν, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Λεβαντόφσκι

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σίγουρα, ο κόουτς της Σίτι άφησε αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές… εκτός ενδεκάδες, ωστόσο ήταν δεδομένο πως αρκετά σπουδαία ονόματα θα έμεναν εκτός!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως 6 από τους 11 ποδοσφαιριστές που διάλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αγωνιζόντουσαν στην Μπαρτσελόνα.




 

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version