Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ταλεντάρα της Ντόρτμουντ σε λίγο καιρό θα είναι στη Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Η ταλεντάρα της Ντόρτμουντ σε λίγο καιρό θα είναι στη Λίβερπουλ!

Ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Τζουν Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ.

04.07.2022 | 00:14

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει με αργά, αλλά, σταθερά βήματα να αποκτά σπουδαία ταλέντα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μόνο λαμπρό μέλλον, μα και παρόν.

Ο Ντάργουιν Νούνιες είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση. Για χάρη του οι Άγγλοι έδωσαν ένα σκασμό λεφτά στην Μπενφίκα. Άλλωστε οι εμφανίσεις του Ουρουγουανού φορ έδειχναν ότι τα άξιζε και με το παραπάνω. Πλέον είναι στο χέρι του -βασικά στα… πόδια του- να αποδείξει στον Γιούργκεν Κλοπ και στον κόσμο του συλλόγου ότι αυτά που δαπανήθηκαν για εκείνον έπιασαν τόπο.

Το ίδιο ισχύει και για τους Φάμπιο Καρβάλιο, αλλά και Κάλβιν Ράμσεϊ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν πρόκειται να μείνει, όμως, εκεί. Όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ από την Αγγλία ο επόμενος στόχος του είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Άγγλος χαφ είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων». Μα πάνω πιο πολύ απ’ όλα θέλει να συνεργαστεί με τον Κλοπ. Ωστόσο, για χάρη του η Λίβερπουλ θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αλλά οι πιο πολλοί θεωρούν ότι είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει το εν λόγω deal.

Είτε φέτος, είτε το επόμενο καλοκαίρι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

H Λίβερπουλ του Κλοπ ξέρει πως να κερδίζει μεγάλες μεταγραφικές μάχες!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν. Όχι μόνο στη Γερμανία. Αλλά στην Ευρώπη γενικότερα.

Γι’ αυτό τον λόγο και δεν τον παρακολουθεί μόνο η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν… παίξει κατά καιρούς και η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνον.

Ωστόσο, τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν είναι σίγουρο. Παρά το χρηματικό ποσό που θα ζητήσει η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για εκείνον. Και αυτό αναμένεται να έχει πολλά μηδενικά πίσω του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version