Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε το μεγάλο «κανόνι» του Άγιαξ! (vid)
Ντόρτμουντ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε το μεγάλο «κανόνι» του Άγιαξ! (vid)

Τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φοράει από εδώ και πέρα, μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, ο Σεμπάστιαν Αλέ.

06.07.2022 | 18:13

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι ο Σεμπάστιαν Αλέ τα είχε βρει σε όλα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το μόνο που έλειπε ήταν το τυπικό κομμάτι. Οι υπογραφές και όλα τα… σχετικά.

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/7) και αυτά τελείωσαν! Η γερμανική ομάδα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, έκανε γνωστό ότι ο έμπειρος φορ θα φοράει τη φοράει τη φανέλα της, μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Κάτι που σημαίνει ότι αν και εφόσον συνεχίσει ο Αλέ να σκοράρει με τους ίδιους ρυθμούς και την ίδια αποτελεσματικότητα, όπως έκανε και στον Άγιαξ, τότε οι Βεστφαλοί δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα στη γραμμή κρούσης τους.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ντόρτμουντ ξέρει πολύ καλά να προχωράει!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μία από τις ομάδες που έχουν μία ευχή και μία κατάρα πάνω τους. Ναι μεν μπορούν να βγάζουν σχεδόν κάθε σεζόν νέα πρόσωπα σε πολλές θέσεις. Αλλά το κακό είναι ότι δεν μπορούν να τα κρατήσουν για καιρό στις τάξεις τους.

Τελευταία περίπτωση; Εκείνη του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έκανε… πάρτι με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων της Βεστφαλίας. Ωστόσο, δεν μπορούσε να παραμείνει περισσότερο μαζί τους, μιας και η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάτι παραπάνω από καλή.

Παρόλα αυτά οι Γερμανοί γνωρίζουν πως να προχωράνε. Το έχουν κάνει και πιο παλιά και το κάνουν ακόμη μία φορά τώρα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version