Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νέα φανέλα της Μπάγερν… Ρεαλ-ίζει επικίνδυνα (pics)
Μπάγερν Μονάχου

Η νέα φανέλα της Μπάγερν… Ρεαλ-ίζει επικίνδυνα (pics)

Εκεί στο Μόναχο σαν να στέγνωσαν από ιδέες. Δεν εξηγείται αλλιώς η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του βαυαρικού συλλόγου.

07.07.2022 | 13:18

Δεν μας έχει συνηθίσει έτσι η Μπάγερν Μονάχου. Διαχρονικά το επικοινωνιακό κομμάτι των Βαυαρών τα πηγαίνει περίφημα. Είτε μιλάμε για social media είτε για διοίκηση, είτε ακόμη και για την μπουτίκ. Φέτος τουλάχιστον όσον αφορά την ενδυμασία είναι σαν ο  γερμανικός σύλλογος να στέγνωσε από ιδέες. Κάπως έτσι εξηγείται που η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Μπάγερν μοιάζει πολύ με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2020/21.

Οι Βαυαροί το πρωί της Πέμπτης παρουσίασαν στο κοινό τους μέσω των social media την νέα τους εμφάνιση. Τη φανέλα που οι ποδοσφαιριστές του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα φορούν την νέα αγωνιστική περίοδο όταν παίζουν μακριά από το Αλιάνζ Αρένα.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα βασικά χρώματα της νέας φανέλας είναι το λευκό και το χρυσό. Όπου χρυσό το σήμα της ομάδας και ό,τι αφορά την adidas. Το σήμα της και οι κλασικές ρίγες. Κάτι αντίστοιχο που είχαμε δει πριν δύο χρόνια από την εντός έδρας φανέλα της «Βασίλισσας». Οι δύο εμφανίσεις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Η Μπάγερν πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί με το γεγονός. Ξέρει πως και αυτή η εμφάνιση όπως όλες οι προηγούμενες θα πουλήσουν ωραιότατα στην αγορά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version