Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεν Χαγκ: «ΔΕΝ πωλείται ο Κριστιάνο! Εδώ μαζί μου θα μείνει…»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεν Χαγκ: «ΔΕΝ πωλείται ο Κριστιάνο! Εδώ μαζί μου θα μείνει…»

Ο Έρικ τεν Χαγκ θεωρεί δεδομένη την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τις... προθέσεις του Πορτογάλου!

11.07.2022 | 12:54

Σάλος προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έρικ τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε κόντρα… σε όλους και σε όλα και ξεκαθάρισε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν θα αποχωρήσει και δεν είναι προς πώληση!

Την ίδια ώρα που ο CR7 έχει ξεκαθαρίσει στον σύλλογο πως θέλει να αποχωρήσει και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι.

Παρόλα αυτά ο Τεν Χαγκ δήλωσε πως κάνει τα πλάνα του… γνωρίζοντας πως ο Κριστιάνο θα βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ και την νέασεζόν.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι προς πώληση, είναι στα πλάνα μας για την νέα σεζόν! Δεν είναι με εμάς τώρα λόγω κάποιον προσωπικών ζητημάτων. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως εγώ κάνω το πλάνο μου έχοντας στο μυαλό μου πως θα έχω τον Κριστιάνο Ρονάλντο για του χρόνου…», ξεκαθάρισε ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν ξέρω ακόμα το πως γίνεται να κάνω τον Κριστιάνο χαρούμενο. Σκοπεύω να δουλέψω μαζί του και να το δω όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρικ τεν Χαγκ!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version