ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεν Χαγκ για Κριστιάνο: «Δεν είναι προς πώληση»

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Τεν Χαγκ.

Τεν Χαγκ για Κριστιάνο: «Δεν είναι προς πώληση»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από περίπου έναν χρόνο άφησε τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν πίστευαν σε εκείνον. Και αυτό γιατί πολύ απλά -τότε- ήταν 36 ετών και ότι οι υψηλές ταχύτητες του αγγλικού πρωταθλήματος θα τον προσπερνούσαν.

Ο Πορτογάλος φορ όχι μόνο ανταποκρίθηκε. Αλλά σημείωσε και ένα σωρό γκολ με τους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά και διάφορα. Εκείνος δεν έδειχνε και τόσο… ζεστός, ώστε να παραμείνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ είχε δώσει εντολή στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για να του βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Τουλάχιστον όχι τώρα. Τουλάχιστον με αυτά που είπε και τόνισε με τις δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε και επισήμανε ότι το μέλλον του έμπειρου φορ είναι γι’ ακόμη μία χρονιά στην ομάδα του Μάντσεστερ.

«Ο Κριστιάνο δεν είναι προς πώληση. Θα μείνει μαζί μας και την επόμενη χρονιά. Έχω κάνει τα σχέδιά μου μαζί του και περιμένω πώς και πώς να δουλέψω μαζί του. Η κατάσταση μαζί του δεν έχει αλλάξει. Αλλά είμαι πολύ καλά ενημερωμένος με όλα όσα συμβαίνουν. Ωστόσο, υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει μαζί μας και μετά το πέρας της επόμενης σεζόν», τα λόγια του.

Δεν θες να χάνεις ούτε μία σημαντική είδηση; Θες να τα βλέπεις όλα για όλα; Ε τότε πρέπει να μας ακολουθήσεις στο Facebook! Ο Κριστιάνο δεν... πουλάει τόσο πολύ πια!

Ο Κριστιάνο δεν… πουλάει τόσο πολύ πια!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο -για την ώρα- δείχνει κάπως… θολό. Και αυτό γιατί ο ίδιος ψάχνει ομάδα να αποχωρήσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, παρά τις δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ.

Σύμφωνα με τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ ο Πορτογάλος μίλησε με Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου. Αλλά καμία από τις δύο δεν… καίγεται για να τον αποκτήσει. Μάλλον, θα έλεγε κανείς το αντίθετο. Μιας και δεν είναι καν στη λίστα τους.

Κάτι που πριν από μερικά χρόνια θα φάνταζε εξωφρενικό σενάριο. Παρόλα αυτά θα δούμε ως το τέλος του καλοκαιριού τι θα συμβεί με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ