Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σπόντα Κουρτουά προς… Μπαρτσελόνα: «Ποιος ασχολείται με τα φιλικά;»
Ρεάλ Μαδρίτης

Σπόντα Κουρτουά προς… Μπαρτσελόνα: «Ποιος ασχολείται με τα φιλικά;»

Ο Τιμπό Κουρτουά έριξε την σπόντα του προς την Μπαρτσελόνα που πανηγύρισε... έξαλλα την νίκη στο φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

24.07.2022 | 16:08

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαρτσελόνα σε φιλικό… με τους Μπλαουγκράνα να πανηγυρίζουν αυτήν την νίκη, καθώς είναι ένα δείγμα ενόψει της νέας σεζόν.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν δίνουν σημασία στα όσα λέγονται από τους Καταλανούς. Ο Τιμπό Κουρτουά με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί… δίνεται τόσο μεγάλη “βάση” στα φιλικά!

Τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα αποτελέσματα, αλλά μόνο το γεγονός πως η Ρεάλ… βγάζει ένταση! Ήταν μια σπόντα προς την Μπαρτσελόνα…

Αν σου αρέσει η δουλειά μας θα μπορούσες να μας στηρίξεις με ένα LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

«Δεν μετράει η προετοιμασία, δεν μετρούν τα φιλικά! Δεν γίνεται να δίνεις σημασία εκεί. Εμείς έχουμε μόλις μια εβδομάδα που προπονούμαστε. Για εμάς είναι σημαντικό το να αρχίζουμε την σεζόν με δύναμη και ένταση και αυτό το καταφέραμε. Τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με αυτόν τον ρυθμό», τόνισε ο Βέλγος γκολκίπερ των Μαδριλένων.

«Αλλά δεν κρίνεται κάτι στην pre season και τα αποτελέσματα δεν μετράνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τιμπό Κουρτουά.

Αν σου αρέσει η δουλειά μας θα μπορούσες να μας στηρίξεις με ένα LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version