Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To τάκλιν του Ρούντιγκερ που παραλίγο να τελειώσει την καριέρα του Αζάρ (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

To τάκλιν του Ρούντιγκερ που παραλίγο να τελειώσει την καριέρα του Αζάρ (vid)

Δεν ήθελε και πολύ να είχαμε... δράματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ λίγο έλειψε να τραυματίσει πολύ σοβαρά τον αναγεννημένο Εντέν Αζάρ.

25.07.2022 | 14:07

Πολλοί ποδοσφαιριστές προσπαθούν στις προπονήσεις να είναι εξίσου ανταγωνιστικοί και σκληροί όπως σε έναν αγώνα. Θέλουν να είναι φόβητρα ακόμη και για τις δικές τους ομάδες. Έτσι φαίνεται πως λειτουργεί ο πάντοτε παθιασμένος Αντόνιο Ρούντιγκερ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γερμανός στόπερ άλλαξε ποδοσφαιρικό περιβάλλον αφήνοντας την Τσέλσι για τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Δεν άλλαξε όμως και συνήθειες! Η μαχητικότητά του βγαίνει και στις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Ο Εντέν Αζάρ πήρε μια γεύση όσων αναφέρουμε. Ο Βέλγος αστέρας έχει ξεκινήσει ιδανικά στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης. Λίγο έλειψε όμως στην τελευταία προπόνηση να βρει τον μπελά του.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δύο ποδοσφαιριστές πήγαν την ίδια στιγμή να διεκδικήσουν την μπάλα και λίγο έλειψαν να τρομάξουν ολόκληρη την ομάδα τους. Ο Ρούντιγκερ έκανε τάκλιν βρίσκοντας άτσαλα τον Αζάρ στον αστράγαλο. Ο Βέλγος έπεσε στο χορτάρι και εκεί πάγωσαν όλοι. Ο Ρούντιγκερ πήγε να δει τι συνέβη και να ζητήσει συγνώμη. Τελικά ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε τα χειρότερα.

Δείτε το σφοδρό τάκλιν του Ρούντιγκερ στον Αζάρ

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version