Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κουντέ για Μπαρτσελόνα: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ισπανίας»
Μπαρτσελόνα

Κουντέ για Μπαρτσελόνα: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ισπανίας»

Ο Τζουλς Κουντέ είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα με τον Γάλλο στόπερ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των Καταλανών.

28.07.2022 | 21:36

Ο Τζουλς Κουντέ τόσο πέρυσι, όσο και φέτος είχε πολλές και διαφορετικές προτάσεις στα χέρια του. Η Μπαρτσελόνα φέτος έδωσε τα… ρέστα της για χάρη του.

Οι Καταλανοί ναι μεν έχουν πολλά και διαφορετικά οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, το ταλέντο του και η ποιότητά του ήταν τέτοια που τους οδήγησαν στην υπέρβαση για να μην τον χάσουν και τον δουν με τα χρώματα είτε της Τσέλσι, είτε κάποιας άλλης ομάδας.

Ο Κουντέ είναι και επίσημα μέλος των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός λίγη ώρα μετά τις υπογραφές και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις είχε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας έτοιμος για όλα!

«Θέλω να χαιρετίσω όλο τον κόσμο της Μπαρτσελόνα. Χαίρομαι που ήρθα εδώ. Χαίρομαι που είμαι μέλος της πιο μεγάλης και ιστορικής ομάδας της Ισπανίας», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version