Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο αδικημένος της Τσέλσι… χαιρετάει και πάει στην Serie A!
Τσέλσι

Ο αδικημένος της Τσέλσι… χαιρετάει και πάει στην Serie A!

Ο Κέπα φαίνεται πως θα αποχωρήσει άμεσα από την Τσέλσι και θα μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι!

30.07.2022 | 17:52

Μια ακόμα ηχηρή αποχώρηση αναμένεται από την Τσέλσι, καθώς ο Κέπα είναι μια ανάσα από το να.. αφήσει το Λονδίνο μετά από αρκετά χρόνια. Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει χάσει την θέση βασικού από τον Μεντί και νιώθει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Τούχελ και τους ανθρώπους των Άγγλων.

Ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχει εκτιμηθεί όπως θα έπρεπε και έχει δηλώνει ανοιχτά πως θέλει να αποχωρήσει! Η Τσέλσι όμως ζητάει πολλά εκατομμύρια για να τον αποδεσμεύσει…

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι βλέπουν πως καμία ομάδα δεν πρόκειται να κάνει πρόταση για την απόκτηση του. Έτσι η Νάπολι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας πρόταση για δανεισμό του Ισπανού.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Τσέλσι είπε το “ναι”… αλλά υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να διευθετηθεί. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Τσέλσι θα πληρώσει το 75% του μισθού του Κέπα, ενώ η Νάπολι μόλις το 25%!

Οι Άγγλοι προσπαθούν να πάνε… στο 50% τις οικονομικές υποχρεώσεις των Ναπολιτάνων, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει μια τέτοια αλλαγή. Όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε συμφωνία και ο Κέπα θα είναι ο βασικός γκολκίπερ των Ιταλών την νέα σεζόν!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version