Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο το «μπαμ» της Ρόμα με Τζίνι Βαϊνάλντουμ! (pic, vid)
Ρόμα

Επίσημο το «μπαμ» της Ρόμα με Τζίνι Βαϊνάλντουμ! (pic, vid)

Με κάθε επισημότητα, ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ δόθηκε δανεικός στη Ρόμα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πανικός στη Ρώμη!

05.08.2022 | 21:00

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ εντάχθηκε επίσημα στη Ρόμα ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Παρί Σεν Ζερμέν! Η συμφωνία κυμαίνεται στα 10 εκατ. ευρώ και θα είναι υποχρεωτική η αγορά αν οι «τζιαλορόσι» τερματίσουν στην πρώτη τετράδα! Η Παρί καλύπτει επίσης περίπου το ήμισυ των αποδοχών του 9 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν κατά τη διάρκεια της περιόδου δανεισμού. Επίσης, να προσθέσουμε πως ο παίκτης θα φορά το Νο.25 στη νέα του ομάδα.

Ο 31χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος είχε πάρει μεταγραφή στην Παρί μόλις το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ. Ο έμπειρος άσος έκανε τις ιατρικές του εξετάσεις σήμερα, αφού πέταξε χθες το απόγευμα για τη Ρώμη. Όπου τον υποδέχτηκαν εκατοντάδες θαυμαστές του στο αεροδρόμιο Ciampino.

Η Ρόμα πλέον λογίζεται ως φαβορί για μεγάλα πράγματα φέτος στην Ιταλία και όχι μόνο. Με κορυφαία τη μεταγραφή του Πάουλο Ντιμπάλα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κυνηγήσει όλους της τους στόχους με αξιώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόμα έκανε φανταστική ανακοίνωση. Το βίντεο με τον Βαϊνάλντουμ να βγαίνει από το νερό με τη φανέλα της είναι όλα τα λεφτά!

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version