Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια αγκαλιά η Μπαρτσελόνα – Αποθέωση στον Ντάνι Άλβες από τους πρώην συμπαίκτες του! (vid)
Μπαρτσελόνα

Μια αγκαλιά η Μπαρτσελόνα – Αποθέωση στον Ντάνι Άλβες από τους πρώην συμπαίκτες του! (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα σήκωσαν στα χέρια τον Ντάνι Άλβες μετά τον φιλικό αγώνα με τη νυν ομάδα του.

08.08.2022 | 00:08

Η Μπαρτσελόνα έκανε σκόνη και θρύψαλα την Πούμας στο «Καμπ Νου» πριν από λίγη ώρα. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν πάρτι στο παιχνίδι αυτό, στην πρόβα τζενεράλε τους πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Να θυμίσουμε ότι στη μεξικάνικη ομάδα παίζει ένας πρώην ποδοσφαιριστής τους, ο Ντάνι Άλβες.

Ο 39χρονος δεξιός μπακ πρόσφατα υπέγραψε με την Πούμας ως ελεύθερος. Ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στους Καταλανούς και τους αντιμετώπισε σήμερα στο γήπεδο όπου έγραψε τη δική του ιστορία. Όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του ματς αποθεώθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του. Αφού πρώτα είχε γνωρίσει την αποθέωση από 80 χιλιάδες φίλους της Μπάρτσα που βρέθηκαν στο γήπεδο για το φιλικό αυτό.

Οι παίκτες του Τσάβι σήκωσαν στα χέρια τον Άλβες και τον πέταγαν στον αέρα! Παρά το 6-0, ο Ντάνι Άλβες δεν έχασε το κέφι του. Με την κίνηση αυτή να σημαίνει πως υπάρχει αγάπη μεταξύ του Βραζιλιάνου και της Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της Μπάρτσα στα social media με το σχετικό βίντεο: «Σε αγαπάμε, Ντάνι!»

Κάνε Like στην νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version