Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κασεμίρο τρελάθηκε με την Γιουνάιτεντ – Η προσφορά που τον φέρνει στο Μάντσεστερ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κασεμίρο τρελάθηκε με την Γιουνάιτεντ – Η προσφορά που τον φέρνει στο Μάντσεστερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να φέρει τον Κασεμίρο στην Αγγλία και κάνει τα πάντα για να τον πείσει να πει το "ναι"!

18.08.2022 | 12:16

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το έχει αποφασίσει και τα δίνει όλα για να προχωρήσει σε μια μεταγραφή που… θυμίζει άλλες εποχές! Οι “κόκκινοι διάβολοι” στοχεύουν στην απόκτηση του Κασεμίρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν προχωρήσει για τα καλά τις συζητήσεις με την πλευρά του Βραζιλιάνου σταρ!

Η περίπτωση του έχει πάρα πολλές δυσκολίες, όμως οι Άγγλοι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία, η Γιουνάιτεντ έστειλε στην Μαδρίτη αντιπροσώπους της για να μιλήσουν απευθείας με τον Κασεμίρο και τη Ρεάλ!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από Ισπανία και Αγγλία, η Γιουνάιτεντ ξεκινά τις απευθείας συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο σταρ!

Του προσφέρει συμβόλαιο 5ετους διάρκειας, κάνοντας του τεράστια αύξηση στον μισθό και είναι έτοιμοι να πληρώσουν 60 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει καμία επίσημο πρόταση στα γραφεία των Άγγλων, αν και όλα θα κριθούν από την επιθυμία του ίδιους του ποδοσφαιριστή. Ο Αντσελότι και ο Πέρεθ δεν θα ήθελαν να κρατήσουν στο ρόστερ έναν παίκτη που επιθυμεί να αποχωρήσει.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version