Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κασάνο: «Ο Ντιμπάλα είναι μέτριος! Καμία τοπ ομάδα δεν τον θέλει, δεν… κάνει»
Ρόμα

Κασάνο: «Ο Ντιμπάλα είναι μέτριος! Καμία τοπ ομάδα δεν τον θέλει, δεν… κάνει»

Ο Κασάνο... άσκησε κριτική στον Πάουλο Ντιμπάλα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο!

20.08.2022 | 19:27

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πήρε μεταγραφή στη Ρόμα και πλέον είναι ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο ο πάντα καυστικός Κασάνο, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο Αργεντινός σταρ δεν ανήκει στην ελίτ των ποδοσφαιριστών!

Με δηλώσεις του ο Ιταλός τόνισε πως ο Ντιμπάλα είναι ένας μέτριος ποδοσφαιριστής, με τον Κασάνο να θεωρεί πως ο Αλέξις Σάντσες για παράδειγμα είναι κλάσεις ανώτερος του επιθετικού της Ρόμα!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Αν είσαι καλός ποδοσφαιριστής και είσαι 29 χρονών, τότε μια ομάδα σαν την Γιουβέντους δεν θα σε έδιωχνε έτσι απλά. Οι κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας απλά τον αγνόησαν. Εδώ ζήτησε 10 εκατ. ευρώ από την Γιουβέντους! Απίστευτα πράγματα», τόνισε με δηλώσεις το ο Κασάνο.

«Από τότε που ήταν στην Παλέρμο έλεγα πως είναι ένας μέτριος ποδοσφαιριστής. Καμία τοπ ομάδα δεν τον θέλει, ούτε καν η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Το μεγάλο λάθος της Ίντερ ήταν που έδιωξε τον Αλέξις Σάντσεζ, ο οποίος και είναι πολύ καλύτερος από τον Ντιμπάλα και δεν το συζητάω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version